Hvordan å reparere sprakk Kina med melk

May 26

Et nydelig sett av Kina kan vare i flere levetid hvis det omsorg for riktig. Mange kvinne holder deres Kina som en av deres mest verdifulle eiendeler, spesielt når den ble mottatt som en bryllupsgave eller for en annen meget spesiell anledning. Når Kina blir ødelagt eller skadet, er det hovedavdeling gjerningsmannen vanligvis en person som er utilsiktet falt det, eller et barn som banket det over fra sine abbor. Det finnes mange typer Kina rengjøringsmidler og reparasjon kremer på markedet i dag, men de fleste engang kommer ikke i nærheten det de hevder. Hvis du har noen sprakk Kina som du håper du kan eventuelt lagre, kan du prøve å bruke melk. Det er billig og det er ingen giftige kjemikalier, så du trenger ikke å bruke hansker eller bekymre puste i røyk.

Instruksjoner

•Sett stykke Kina til et stort matlaging panorering eller bolle. Vær forsiktig når du setter den i pannen, fordi noen kan være sprø hvis det er veldig gammel.

•Fyll melk over Kina arb slik at det er helt dekket. Igjen, gå sakte og ikke bare dumpe store mengder melk i alle samtidig. Hell den nøye til toppen av Kina er neddykket.

•Varmebestandig panoreringsverktøyet på ovnen til melken begynner å koke. Når melk er koke, skru varmen ned til en putre. La Kina småkoke i melk for omtrent en time.

•Let kald fullstendig før det fjernes i Kina. Fjern kasserollen av varmen og la det sitte av varme i en halv time. Sprekker bør har reparert, forutsatt at de ikke var stor til å begynne med.

Tips og advarsler

  • Det spiller ingen rolle hva slags melk brukes. skummet, 1 prosent eller full lettmelk fungerer. Husk at dette skal fungere for mindre sprekker, ikke stor, gapende hull. Melken fungerer som bindemiddel; det vil hjelpe trekke sprekk sammen, men det vil ikke fikse hull
  • Ikke Flytt Kina av melken før den er avkjølt.