Hvordan å reparere Split trestammer

July 18

Hvordan å reparere Split trestammer

De fleste trær er naturlig sterk, varige planter. Noen ganger lide de livstruende skader fra vind, snø, is eller hailstorms, som fører til ødelagte greiner, crotches og badebukser. Reparere en storm skadet treet innebærer flere saker, med sikkerhet er viktig. Hvis stammen er delt slik at lite tre er igjen på den ene siden, ikke prøv å lagre den. Hvis trestamme diameter er mindre enn 15 inches og det deles jevnt, gir den en prøve.

Instruksjoner

•Sett på hansker, en vanskelig lue og vernebriller for å beskytte deg. Fokusere oppmerksomheten på aktiviteten foran deg, alltid holde sikkerhet første.

•Hook til toppen kardangakselen fra din blokk og takle over en horisontal lem over delingen på sterkeste side av treet. Trekk på tauet for å løfte delt sidene av stammen sammen. Piske det tett med en torget knot øverst i splitten med en ekstra lengde på tauet for å holde den mens du bore.

•Mentally dele lengden på delt i tre. Bore gjennom begge sider av splitten i første og andre tredje merkene, bruker 1/2 tommers diameter bor.

•Sett bolter gjennom hullene. Sikre begge ender med skiver og nøtter, knuller dem ned stramt. Fjerne blokker og takle, men la snert øverst i splitten for sikkerhet.

•Se treet de neste månedene for underskriver av helbredelse. Fjerne snert øverst etter seks måneder. Hvis treet wilts betydelig og ikke blad året, må treet bli kuttet ned.