Hvordan å reparere spanske fliser

October 18

Spanske fliser har vært brukt i århundrer på tak, og noen av disse gamle, historiske tak er fortsatt er i eksistensen. Det er tider når det er nødvendig å reparere en spansk flis. Les denne eHow for å lære mer.

Instruksjoner

•Gå nøye på flisen taket hvis de spanske flisene er flate. Hvis de spanske flisene er buet, kan de bryte enkelt hvis gikk på. Bruk ark kryssfiner, poser fylt med sand eller planker jevnt fordele vekten på flisene. Kanskje kunne du også feste en stige fra toppen av taket.

•Fjern den ødelagte flisen med en skifer ripper, i hovedsak en type snuse-bar. Hvis dette ikke er mulig, sett en banalisere sagblad under flisen og så gjennom spikeren.

•Bruk en alternativ metode å erstatte spiker i den nye flisen lag av uskadet fliser dekke spiker-hulls plasseringen. En bøyd over spiker eller et klipp fungerer godt.

•Nail et dobbelt lag kobber stripping på vindsperre og slip utskifting fliser på plass. Bøye den kobber striper over ruten for å sikre det på plass.

•Match bytte fliser med de allerede på plass hvis mulig. Hvis du ikke gjøre det, kan du flytte en av brikkene fra et sted som ikke er lett sett og bruke den som erstatning flisen. Du kan deretter erstatte en nyere brikke på stedet som du fjernet i original flis.