Hvordan å reparere smeltet plast

May 5

Hvordan å reparere smeltet plast

Plast er et ekstremt sterk materiale brukes til alt fra windows barneleker. Enkelt skjema og male det, gjør det ideelt for bil og hjem innretningen deler. Den største ulempen er dens lavt Smeltepunkt: fleste av alle plast smelte på ca 300 grader Fahrenheit. Siden mange kjøkken utstyr er laget med plastdeler, smelter kan bli et problem. Bruke noen enkle teknikker og verktøy for å reparere smeltet plast deler i stedet for å erstatte dem.

Instruksjoner

•Rengjør smeltet området. Smeltet plast etterlater en rest av sot som kan danne en barriere mellom plast og ethvert produkt som brukes til å reparere den, som epoxy filler. Bland 3 tsp. av flytende vaskemiddel med 8 oz varmt vann. Vaske smeltet området grundig, bruke en tannbørste til å rengjøre noen vanskelige å nå steder. La plast tørke helt før du fortsetter til neste trinn.

•Sand forvrengt områdene rundt skaden for hånd. Som plasten blir varm, begynner det å utvide. Når den smelter, etterlater det ofte store forvrengte områder som ikke følger de opprinnelige konturene av delen. Med store forvrengning, bruke et verktøy kniv til å klippe av noen av de overflødige plasten. Når du har fjernet fleste forvrengningen, bytte til 120-korn sandpapir for å fjerne resten av det overskytende materialet. Finish sliping med 220-korns slipepapir, og vaske noen rester igjen fra sliping med såpevann (se trinn 1). Tørr området med en fille og videre til trinn 3.

•Apply en todelt epoxy til noen fordypninger i smeltet området. Når plast smelter, etterlater det ofte fordypninger som reduserer den delen samlede styrken. Bland litt todelt epoxy sammen, og fyll ut depresjoner. Etter epoxy tørker, sand fylt i området med 220-korns slipepapir før du har gjort det nivå med det omkringliggende området. Vaske av alle sliping partikler, og tørr pusset området.

•Paint reparerte området-et valgfritt trinn. Hvis den skadede delen ikke er synlig, er maleri ikke nødvendig. Hvis den skadede delen vises vil maleri dekke opp reparasjonene. Spray maling vil gi et profesjonelt preg. Opprette en 2-tommers ramme med maler maskeringstape rundt den skadede delen. Bruk gamle aviser, teipet til del, for å holde malingen fra sprøyting på overflater som ikke trenger maleri. Tillat 24 timers tørketid.