Hvordan å reparere sigarett brenner i Vinyl gulvbelegg

May 19

Hvis du har en sigarett brenne på vinyl gulv, er den eneste måten å reparere det å erstatte den skadede delen. Vinylbelegg er en hard plast som brenner når det smelter. Heldigvis er det lett å fjerne den skadede delen av vinyl og erstatte den så lenge du har noen ekstra vinyl gulv tilgjengelig eller vet hvor du skal kjøpe den. Du kan kjøpe vinyl gulv online eller via et gulv selskap som kan bestille en tilsvarende lappen for deg.

Instruksjoner

•Gå til din lokale gulv spesialist og ta med et bilde eller utvalg av vinyl gulv i ditt hjem. At du har nok, for ca en fot på vinyl gulvbelegg.

•Ta et verktøy kniv til å klippe bort den skadede delen av gulvet med brenne mark. Prøve å kutte langs et mønster slik at den nye oppdateringen ser sømløs. Bruk en hårføner for å bløtgjøre den selvklebende lim, gjør det enklere å trekke av.

•Rengjør gulvet under gamle fliser og skrape av noen gamle limet. Kuttet ut nye vinyl slik at det samsvarer med omrisset av fjernet vinyl.

•Spread vinyl selvklebende på baksiden av din nye lapp med en kniv. Legg flisen ned på den ledige plass på gulvet, skyve fra midten og utover. Husk å presse alle luftbobler ut.

•Bruk et papirhåndkle eller svamp å rydde opp noen fest som har sivet ut fra kantene av oppdateringen. Stå tilbake og se på flisen det selv med andre flisene og inneholder ingen bobler. Merk: Ikke gå på den nye oppdateringen i minst 24 timer.

Tips og advarsler

  • Ta den nye oppdateringen litt større enn den gamle lappen slik at det passer perfekt.