Hvordan å reparere sement trinn

November 21

Over tid, kan selv riktig helte konkrete tiltak utvikle små sprekker eller chips. Disse feil kan føre til større skade som betongen er utsatt for fryse-Tin syklusen og vann utvider innenfor disse sprekkene. For å unngå behovet for å erstatte trinnene, reparere identifiserbar skader snarest du merker det. Selv store sprekker og chips er verdt å reparere Hvis betongen er generelt i god stand.

Instruksjoner

•Enlarge sprekk eller chip bruker en kald meisel og ballen peen hammer til å lage en omvendt V-form i betongen. Bunnen av det forstørret sprekk eller chip bør være minst en tomme brede, med overflaten av sprekken blir merkbart smalere. Husk å bruke vernebriller for å beskytte øynene i dette trinnet.

•Flush nylig utsatte overflaten med vann fra en hageslange, skylle bort alle partikler. Bruk en stiv Bristol pensel ytterligere fjerne noen fragmenter, og deretter gi området en siste skylling med slangen.

•Dekk overflaten av sprekk eller chip med en konkret bindemiddel bruker en syntetisk Bristol pensel. Tillate den konkrete bindemiddel Cure i henhold til produsentens instruksjoner før legge betong - 15 minutter er standard.

•Mix nok betong lapp materiale til å fylle eventuelle feil. Måle nøyaktig etter produsentens instruksjoner. For mye eller for lite vann føre lappen å smuldre over tid.

•Skyv betong lapp materialet i en sprekk benytter en murskje. Fylle sprekk helt og deretter glatt oppdateringen til det er jevnt med overflaten av trinnet. Bruk stiv Bristol pensel å lett skrape i overflaten på trinnet Opprett grov tekstur som vil forhindre glipper i fremtiden.

•Skyv et styre mot utvidelsen av trinnet hjørnet chips. Skjær styret så det er flush med utvidelsen, og deretter gjør den mot rørlednings‑ bruke murstein for å holde den på plass. Du kan deretter fylle hjørne chip med betong lapp materiale ved hjelp av en murskje. Ikke glem å gjøre ujevn overflate lett med en pensel.

•Dekk toppen av oppdateringen med et stykke plastfolie. Hver dag i uken, Fjern skravur og tåke betong med vann, deretter gjenopprette oppdateringen. På slutten av uken, fjerne og kast plastfolie og støtte skjemaet arbeid.

Tips og advarsler

  • For å hindre at betong fra stikker til skjemaet arbeidet, bruker mange fagfolk et lett lag av cooking olje børstet på området som vil berøre betongen lapp materiale. Mange bruker vilkår sement og betong om hverandre. Sement er imidlertid faktisk limet som holder sammen betong, som består av sement, vann og samlet. Pass på når du kjøper lapp materialer, du kjøper en pose med betong, ikke sement.
  • Hårfine sprekker fortjener ikke betong lapp, men de kan føre til større sprekker over tid. Fylle disse sprekk med silikon caulk å forsegle ut fuktighet og hindre ytterligere skade. Husk å rengjøre materiale du å lapp betongen så snart som mulig. Betong kan kurere underwater, gjør det viktig at verktøy tørkes før de konkrete settene.