Hvordan å reparere Sears Portable verktøyet batterier

April 25

Håndverker og Diehard transportabel verktøyet batterier er de to viktigste navnene distribuert av Sears. Nye portable verktøyet batterier inneholder ofte litium ion cellene i stedet for Nikkelbaserte celler. mens denne type celle produserer mer makt og veier mindre enn nikkel celler, er det ikke anbefalt for service og reparasjoner som er gjort på en gjør det selv-basis. Litium celler er flyktige og må lades på en bestemt måte; alle transportabel verktøyet akkumulator emballere har makt kirurg stabilisatorer utstyrt for å sikre riktig lading. Men du fremdeles finne mange Nikkelbaserte Sears transportabel verktøyet batterier rundt, så hvis du har en og det ikke fungerer riktig, prøv å reparere det selv.

Instruksjoner

•Sett Sears transportabel verktøyet batteriet på lading. Fjern det fra laderen når det er fulladet. La batteriet i timer eller mer. Dette gir dårlig celler i batteriet utslipp så du kan finne ut hvilke celler du må erstatte for å reparere batteriet.

•Fjern Sears transportabel verktøyet batteriet dekker. Det er seks eller åtte Phillips skruer holder dekselet på plass, så bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne dem og Løft dekselet fra viktigste batterirommet. Du kan nå få til cellene å teste spenningen fra hver celle.

•Bruk et multimeter og sette den å måle volt. Plass metall tips på endene av to ledninger fra måleren på en batteri. Metall spissen på slutten av røde wire berører positiv cellen terminal og metall spissen på slutten av svart wire berører negative cellen terminal. Hevet runde knotten på cellen er positiv og en flat tallerken på bunnen av cellen er negativt.

•Les voltmeter. En god battericelle måler 1,2 volt. Hvis lesing er under 1,1 volt, vurdere cellen dårlig og erstatte den. Sette et merke på cellen med en penn slik at du kan identifisere den. Teste hver celle systematisk merking dårlig celler.

•Fjern dårlig celler fra Sears bærbar batteripakken. Hvis cellene maskeres i stedet, bare lirke hver celle ut med en skrutrekker. Hvis de er kablet på plass ved hjelp av metall kategoriene, må du bruke en loddebolt.

•Varmebestandig loddebolt, deretter sted spissen på cellens metall tab. fjerne loddebolt umiddelbart etter loddetråd smelter og løft raskt kablet metall kategorien av cellen med en lang-nosed tang. Gjenta prosessen for å fjerne alle dårlig cellene. Slå av loddebolt.

•Purchase så mange nye celler som nødvendig fra en elektrisk eller hobby lagre. De er billig og lett tilgjengelig. Ta en dårlig celle til butikken så du får en eksakt erstatning.

•Sett utskifting celler i batterirommet. Trykk dem på plass med fingrene slik de på terminalene, hvis cellene hefte på plass. Hvis cellene er kablet deretter varme en loddebolt.

•Sett en celle i posisjon og sted i metal kategorien på terminalen. Sted på slutten av loddebolt på kategorien metall og deretter presentere en liten mengde loddetinn. La det smelte og fjerne loddebolt og tillater tilkoblingen avkjøles. Gjenta prosessen på hver celle terminal. Slå av loddebolt.

•Bytt verktøyet batteriet dekker på batterirommet. Fikse det i stedet bruker Phillips skruer og en skrutrekker.

•Lad opp batteriet i en halv time. Dette equalizes tillegget i Sears transportabel verktøyet batteripakken. Bruk din reparerte batteripakke som vanlig.