Hvordan å reparere Screening på et dekk

December 30

Hvordan å reparere Screening på et dekk

Dekk skjermer er utsatt for vær og slitasje mens underholdende familie og venner. Over tid skjermene kan bli slitt og har liten revet i dem. Skjermen kan repareres i stedet å erstatte hele kortstokken skjermen montering. Det er viktig å løse små tårer, fordi når revet, skjermen vil ytterligere rakne. Fikse små tårer så snart som mulig for å unngå ytterligere skade og hindre at insekter inn dekk gjennom hullene. Det finnes to vanlige materialer for skjermer: aluminium og glassfiber. Metodene for reparasjon er forskjellig for hvert materiale, men begge kan fullføres av en gjør det selv hus.

Instruksjoner

Slik reparerer glassfiber Screening på et dekk

•Skjære en firkantet hull rundt revet delen av skjermen ved hjelp av en rettlinjet og verktøy kniv.

•Measure og kuttet en oppdatering av skrap stykke skjermen overlappe hullet med 1/4 tomme på alle sider.

•Plasser et stykke voks papir på utvendig side av skjermen å fange overflødig lim.. Juster oppdateringen over firkantet hull på den indre delen av skjermen. Bruke lim rundt skjøten og fjerne vokspapiret. At limet tørke.

Hvordan å reparere aluminium Screening på et dekk

•Assess størrelsen på tåre i skjermen. Ta ut det nødvendige antallet aluminium oppdateringer fra kit å dekke tåre. Man kan være alt som er nødvendig for de fleste små tårer, men du kan kombinere flere hvis tåre er litt større.

•Sørg antall oppdateringer over revet området dekker alle tåre på den indre delen av skjermbildet dekk.

•Skyv kroker på utvendig side av oppdateringen gjennom skjermen på den indre delen. Bøy kroker på utvendig side å feste oppdateringen på plass.