Hvordan å reparere Sagging gips

October 20

Det er tre grunner til sagging gips: kontakt med fuktighet fra en lekkasje som oppstår i nærheten festene; over spenner; og utilstrekkelig installasjon. Du kan reparere sagging gips så lenge det ikke er våt. Gips som har vært eller er fortsatt, våt vil forvitre når du prøver å heve den opp igjen. Du kan reparere gips ved å installere klammeparentes styrene mellom bjelkene på loftet.

Instruksjoner

•Climb på loftet, ta en lommelykt og målebånd med deg. Nøye gjøre deg tvers over loftet området der gips har løsnet fra bjelkene. Den enkleste måten å finne dette området er å spørre en hjelper å lett trykk på taket hvor sag ligger. Trekk isolasjonen ut fra mellom bjelkene. Dette gjør det mulig å installere bukseseler mellom bjelkene.

•Measure avstanden mellom to bjelkene der sagging gips ligger. Den gjennomsnittlige avstanden vil være 16-24 tommer.

•Skjære 8 fots lenge 2-ganger-4 bord med sirkelsagen i 16 eller 24-tommers lengder. Ta delene av tre på loftet. Sted spenne boards vannrett 4-tommers side ned, mellom vertikal bjelkene. Kontroller at klammeparentesene er plassert over sagging området gips linjeavstand ca 6 inches fra hverandre. Tapp klammeparentesene ned med en hammer til bunnen av klammeparentesene er selv med bunnen av bjelkene. Kjøre 3-tommers nails gjennom siden bjelkene og i endene av klammeparentes styrene.

•Measure og kutt den 8 fot lange 1-av-3 tommers bord i to. Bruke en stud finder til å finne bjelkene på begge sider av sentrum del av sagging gips. Merke bjelke plasseringene på taket med en blyant. Dette trinnet utføres inne i huset, ikke på loftet.

•Stasjon en 2-tommers skruen partway gjennom begge ender av 3-tommers siden av en del av 1 av 3 tommers styret. Skruene bør være minst 1 tomme endene av styret å holde bordet deles.

•Hold ene enden av styret til en av blyant merkene på taket. Spør en hjelper å hold den andre enden av styret. Kjøre skruen gjennom klammeparentes styret, og i taket bjelke. Flytte til den motsatte enden og hånd hjelperen bore. Spør hjelperen til sakte-stasjonen skruen på at slutten av styret i taket bjelke. Den andre skruen vil trekke sagging gips slik at du kan sette inn gjennom det i klammeparentesene på loftet.

•Bruk hastighet bore til stasjonen 1-tommers gips skruene gjennom gips i klammeparentes styrene du installert på loftet. Plass skruene 3 til 4 inches hverandre. Kontroller at skruen hoder nivå med overflaten av gips. Fjern klammeparentes styret og dekke skruen hoder med gips sammensatte.