Hvordan å reparere rustne oppvaskmaskin skuffer

July 23

Når rust angrep oppvaskmaskin hyller, er det vanligvis fordi en villfaren kniv eller annen skarp gjenstand har nicked gummi-belegging og utsatt metall rack til fuktige miljøet i oppvaskmaskinen. Siden utskifting rack kan koste opp 100 dollar, ville du sannsynligvis foretrekke å løse problemet i stedet for å erstatte stativet. Men hvis du ikke helt fjerne rust før du dekke det opp, finner til slutt du deg selv med et stativ som har blitt spist helt fra innsiden.

Instruksjoner

•Rengjør oppvaskmaskin brettet. Mange områder som synes å være rust kan faktisk være kake-opp på mat. Vask stativet med vaskemiddel og en rengjøring fille fjerne alle skitt og restene næringen. Som du vaske, Legg merke til noen rustne flekker. Noe rust kan skalle av når du rense. Dette er helt fint og normal, men du bør ikke anta at dette betyr at du ikke har å fullføre reparasjonen.

•Fjern rust. Bruk sandpapir og stålull pad for å skrubbe ut rust. Kontroller at alle er helt borte, siden selv en liten bit kan arbeide under gummibelegg for brettet til slutt spise rett gjennom metallet. Det er greit hvis du sand eller gni bort en del av plast. Vil du erstatte det snart.

•Tørk ned stativet igjen. Dette vil sikre at ingen rust flak igjen i området.

•Fargeringer på gummiert vinyl belegg. Det kommer med en pensel, mye som en krukke med gummi sement. Børste på et lag, og deretter vente ca 10 minutter mens laget setter. Fortsette å legge lag før du har et belegg så tykk som den opprinnelige belegget. Noen merker er ikke spesielt tyktflytende, så ikke bli overrasket om du trenger 10 til 15 strøk i noen tilfeller. Belegget bør sette i minst 24 timer før du bruker oppvaskmaskinen.

Tips og advarsler

  • Overvåke reparere sørge for at du har nok nye belegg på stativet og at rust ikke vises bygge opp under overflaten og danner en kul.