Hvordan å reparere rotasjon av en takvifte

May 14

Hvordan å reparere rotasjon av en takvifte

En takvifte er en pen, praktisk tillegg til ethvert rom---før den starter wobbling rundt når det skjer, gjør støy og flytte siden. Dette er et vanlig problem som kan utvikle med rotasjonen av takvifter, og det betyr bladene har falt ut av balanse. Dette kan skje på installasjon eller senere, over tid, på grunn av liten sagging i bladene eller montering. De fleste fans kommer med klips vekter å balansere bladene. Hvis ikke, det er en enkel alternativ som koster bare en håndfull pennies.

Instruksjoner

Slå av viften på bryteren veggen. Definere ladder under viften. Rengjør viftebladene på toppen og bunnen med ammoniakkbaserte husoldning renset og en svamp. Tørk dem umiddelbart med en tørr klut.

•Lay en omtrent fire tommers lengde av duct tape forsiden ned på en arbeidsflate, så det klissete siden vender opp.. Trykk fire til seks pennies på det klissete siden av båndet, congregating dem midt på båndet og forlate mellomrom rundt kantene.

•Gi båndet til viften og stikke den ned på en av viftebladene, så båndet stikker til bladet overflaten og holder pennies det. Plasser den nær den ytre enden av bladet, men langt nok tilbake som den ikke være synlig fra nedenfor.

•Vri på viften på veggen og observere dens bevegelser. Hvis wobbling ikke er borte, men er redusert, legge to til fire pennies til samme blad som før. Hvis wobbling er verre enn den var, slår viften og flytte pennies til neste blad.

•Continue med prøving og feiling testing av ulike mengder pennies på ulike blader til viften ikke lenger wobbles når du slår den på.

Tips og advarsler

  • Kontroller at noen andre i huset vet ikke for å slå på viften på veggen når du arbeider på bladene.