Hvordan å reparere råtnet gulv under et toalett

February 3

Hvordan å reparere råtnet gulv under et toalett

Lekker toalett forårsaker kaos for hus. Hvis ikke reparert umiddelbart, kan det forårsake omfattende vannskade på badet gulvet. Hvis du skal renovere badet og fant at gulvet under toalettet har råtnet, vil du bli lettet over å lære det er ikke for komplisert reparasjon å gjøre. Du kan erstatte råtnet området i en ettermiddag og bli klar for den neste fasen av din renoveringsprosjekt.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen til toalettet og koble vann linjen med en skiftenøkkel. Skylle toalettet for å tømme tanken og bolle.

•Skru flens bolter på hver side av toalettet base og fjerne toalettet ved å løfte det rett opp. Plasser utenfor eller i et annet rom; koble kloakkrør med en fille å blokkere noen rømmer gasser.

•Skjære ut råtnet gulv, bruker en sirkelsag og ta vare for å fjerne alle skadet tre. Fjerne nok tre å avsløre midtlinjen av gulv bjelkene på hver utenfor kanten av toalettet området.

•Measure åpning og skjær et stykke kryssfiner til å passe perfekt til gjenværende gulvet. Merk kloakkrør og kutte ut tilsvarende hull i kryssfiner med en stikksag. Plassere det nye gulv stykket inn i åpningen; kantene vil resten bjelkene.

•Mark flens plasseringen med malen i pakken. Dra den nye gulv delen opp og installere flensen henhold til produsentens instruksjoner. Du vil ha to nye bolter stikker opp fra det nye gulvet; en på hver side av kloakk hullet.

Sette inn den nye delen av gulv, spikrer den på plass trygt på gulv bjelkene.

•Patch sømmene på nye gulv stykket, bruke en sparkel holdt i 45-graders vinkel å bruke tre oppdateringen til sprekker der nye subfloor stykket møter det opprinnelige gulvet. Gulvet er nå klar for toalett installeres.

Tips og advarsler

  • Alltid installere en ny voksen ring når du erstatter et toalett.
  • Sjekk installasjon retningslinjene for det nye gulvet som vil bli lagt på badet, som enkelte typer gulv er installert før toalettet.
  • Bruk alltid vernebriller ved motorsager.