Hvordan å reparere problemet plast

January 2

Hvordan å reparere problemet plast

Ofte sier skriver på siden av en tube lim limet vil fungere på alle typer plast. Dessverre, det del plast som ikke kan bli sterkt bånd med fest. HPDE, eller høy tetthet polyetylen, er en av de problem plast. HDPE er ofte brukt i konstruksjonen av plast søppel bokser, plast lagringstanker, plast mat containere og plast skjærebrett. Mat containere er billige og kan bli erstattet. Plast søppel bokser, spesielt store bokser, er dyrt og verdt å reparere. Bruke noen enkle verktøy og HDPE ark lager spare reparere HDPE-baserte produkter.

Instruksjoner

•Measure hvor sprekken. Legge til en ekstra 1 til 2 inches til målingen fordi sprekker opprette områder av stress utover synlig pause som må støttes. Mål vidden av det berørte området. HDPE forsterkning panelet brukes for denne reparasjonen skal utvide minst 2 inches på hver side av sprekken å redusere mengden stress rundt den skadede delen. Skriv ned måling, gå til en plast forhandler og bestille et ark 1/8 tommer tykk HDPE kutt til angitte dimensjoner.

•Sett arket 1/8-tommers tykke HDPE til det berørte området med dobbeltsidig tape. Bruke to strimler av bånd langs HDPE å holde arket på plass. Bore hull gjennom både HDPE arket og elementet den er tilknyttet. Hullene skal være lik avstand 1/2 tommers i fra kanten av HDPE arket og hver 4 inches rundt arkets omkrets.

•Fjern HDPE arket, forlater den dobbeltsidig tapen på plass. Bruke en sjenerøs mengde eklektisk lim i og rundt det sprekken, danner en 1-tommers ramme rundt den skadede delen. Lim og HDPE ark brukes på utsiden av varen blir reparert. Bruke limet i hullene.

Eklektisk lim er et bindemiddel, opprinnelig designet av skoen beslutningstakere for ombygging gummisåler. Mens denne lim obligasjoner HDPE basert produkter, er tilleggsstøtte panelet nødvendig hvis varen blir reparert kommer under noen stress, for eksempel en full søppelbøtte.

•Monter HDPE arket når limet brukes. Dobbeltsidig tape vil holde panelet på plass mens prosjektet er fullført. Sett inn bolter i de boret hullene. Boltens lengde varierer avhengig av tykkelsen av plast repareres. Bruk en bolt som er lang nok til å la minst 1/4 tommers av nakne tråden knytte mutteren til. Tråd nøtter på bolter og stram til. Ett døgn tørketid før du fortsetter til neste trinn.

•Apply en perle av lim til sprekk på innsiden av varen blir reparert, hvis det er tilgjengelig. Dersom sprekken er vanskelig å nå, bruke limet ved hjelp av en pensel festet til en stang av passende lengde. Bruke limet på bust eller håret penselen, og hold den over sprekken. Dryppe lim inn i sprekken. Tillater 24 timer tørketid og prosjektet er fullført.

Tips og advarsler

  • Det finnes noen lim laget for HDPE. Men innebære de bruke en fakkel til å varme plast, før du installerer limet og bruk av aceton å behandle plasten i overflaten. Bond er langt nær så sterk som en mekanisk tilkobling, for eksempel skruer eller. HDPE kan også sveises sammen. Men dette krever en plast sveising riggen. Plast sveising rigger kan koste opp $350. Sveising av plast sikrer et ekstremt sterke bånd og er verdt, hvis varene blir reparert er verdt mer enn prisen av en sveising rigg.
  • Ikke lim HDPE som kommer i kontakt med matvarer. Hvis brutt objektet brukes til mat forvaring, erstatte den snarere enn reparere den. De fleste industrielle lim vil frigi giftige stoffer inn i området rundt sprekke. Forderve maten kan og opprette farlige helseproblemer.