Hvordan å reparere porselen maling

March 13

Mange vasker og badekar har porselen ferdig fordi det er en slitesterk finish. Denne finish er laget av smeltet glass og metall, så når det er skadet, kan det være vanskelig å reparere. Hvis du har noen få sjetonger, bulker eller riper, kan du imidlertid løse porselen med en porselen reparasjon sammensatte som kan kjøpes i noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken.

Instruksjoner

•Rengjør og tørr porselen området du vil male.

•Sand området, husk men å sand bare området som skal repareres. Hvis du sand alle andre områder av Porselen, vil du skraper områder.

•DIP en ren, myk, lofri klut i rubbing alkohol og tørk området Rengjør. Du ønsker å kvitte seg med alle sliping rusk. Tillate porselen tørke helt 15 til 30 minutter.

•Mix små mengder av en tilsvarende farget, høyglanset, alkyd-basert maling og porselen reparasjon sammensatte på en brikke. Prøv å få fargen å matche din porselen som best du kan. Hvis miksingen er for mørk, bland en annen gruppe med mindre alkyd maling.

•Apply blanding med en flat barberblad. Holde legge blandingen til å fylle chips og hull, og mindre av blandingen å dekke riper. Rengjør den flate barberblad og skrape den veldig sakte mot området for å fjerne overflødig blanding. Tillate porselen reparert området til tørk i ca 30 til 60 minutter.

•Soak en bomullspinne i fingernegl polsk remover og deretter bruke det fjær ut kantene. Dette vil blande maling i porselen. At området til tørk igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis reparer området er i et område som fortsatt våt for lengre tid, så er det svært usannsynlig at reparasjon jobben vil forbli i god form i lang; men hvis reparasjon området holdes tørt mesteparten av tiden, deretter reparasjon bør holde på lenge.