Hvordan å reparere Pool vannpumper

July 14

Hvordan å reparere Pool vannpumper

Pool vannpumper er tunge arbeiderne når det gjelder en bassenget er filtrering systemet. Filteret fjerner urenheter fra bassenget som vann går gjennom det, men vannet komme ikke dit hvis det ikke var for pumpen å trekke vann fra bassenget og skyv den gjennom filteret. En fungerende vannpumpe er viktig å rense bassenget. Hvis din har problemer, er det ting du kan gjøre for å feilsøke og reparere vil vannpumpe.

Instruksjoner

•Prepare pool vannpumpen for feilsøking og reparasjon. Pool vann pumpe problemer spenner fra en kraftig motor mangel på press. Hva problemet, for å fullt undersøke vannpumpen må du utføre noen før reparasjon prosedyrer. Dette inkluderer stenger alle vann ventiler til og fra pumpen. Hvis din bassenget slanger er utstyrt med lukket av ventiler, slå dem til av-stilling. Hvis ikke, koble fra bassenget slangene og plassere den åpne enden i bassenget for å hindre vannet strømme ut.

Frakobles pumpen fra bassenget filteret. Dette gjør det enklere for deg tilgang til de nødvendige feilsøking områdene av vannpumpen.

•Rengjør banene til pumpen. Før du fjerner pumpen i forberedelse til reparasjon, utføre noen enkle oppgaver. Fjerne rusk fra vann pumpe kurven og røret som forbinder pumpe kurven pumpehjulet. Noen ganger smuss, løv og rusk tette veier og forårsake pumpen ikke fungerer.

•Kontroller for trykk. Du kan sjekke for Trykk mens pumpen er koblet fra filtreringssystem ved å slå den på kort og plassere hånden over tømmeventilen. Hvis du føler lufttrykket kommer fra pumpehjulet, så vet du pumpehjulet arbeider. Lavtrykk problemer som oppstår når pumpen er koblet til filtreringssystem kan være forårsaket av en skitne filteret.

•Wiggle pumpehjulet. Pumpehjulet er delen av pumpen som bidrar til å opprette vakuum ved å trekke vann fra bassenget og skyve det i filtreringssystem. Det skal rotere på et flatt plan, ligner på en fan rotasjon. Hvis du berører pumpehjulet og det begynner å slingre frontward og bakover, som betyr å erstatte det. En wobbling pumpehjulet betyr redusert vanntrykk. Dessverre med de fleste bassenget motorer må for å fjerne pumpehjulet du åpne kapslingen for motor for å nå mutteren baksiden pumpehjulet. Mens du holder mutteren med tang, bruk en skrutrekker foran pumpehjulet for å løsne skruen for å fjerne den.

•Bytt noen lekker pakninger. De fleste pumpe lekkasjer er et resultat av løse tilkoblinger. Dette er vanligvis løst ved å legge til litt rørleggers tape rundt lunder av hver tilkobling før nytt feste slanger/pumpen. Hvis lekkasjen ikke kommer fra koblingspunktene, så det tid for å erstatte pakninger. Du trenger en tang (fortrinnsvis en ratchet sett) fjerne skruene som forbinder de to delene av pumpen der pakningen er plassert. Etter erstatter pakningen, sikre de to delene sammen tett.

Tips og advarsler

  • Alltid koble pumpen før demontering den.