Hvordan å reparere plast skuff glir

March 21

Skuff glir, som også er kjent som skuff lysbilder eller løpere, festet vanligvis under eller på siden av skuffer. De er utformet for å forbedre enkel åpning og lukking skuffer. En skadet eller ødelagt skuff gli, men sammensetninger vanskeligheten med å åpne en skuff og kan føre til frustrasjon hver gang du kjempe for å åpne skuffen helt. Det er mulig å reparere noen plast skuff glir.

Instruksjoner

•Trekk skuffen helt ut. Du må heve fronten av skuffen og løfte skuffen for å fjerne den helt.

•Examine skuffen glir på skuffen. Glid er vanligvis på høyre side eller undersiden. Også undersøke glid inne pulten eller kabinett som fjernet skuffen; Det er i stedet som tilsvarer glid på skuffen, enten det er en undermount eller side-mount gli.

Sette inn en erstatning montering skruen i hver glid som gjeldende skruen fjernes eller mangler. Stram hver skrue for å sikre glir i riktig posisjon.

•Straighten bøyd områder av glir, eventuelt med en tang.

•Fjern montering skruene fra glir som skades utenfor bare trenger rette. Ta ut både glid på skuffen og glir i pulten eller kabinettet. Montere erstatning glir som er samme design som de gamle glir. Plasser de nye glir bruke forrige side eller nederst konfigurasjon på skuffen og i pulten eller kabinettet. Sikre de nye glir med monteringsskruer, med en skrutrekker til å stramme.

•REINSTALL skuffen i pulten eller kabinettet. Skyv det ut og i å sikre den beveger seg jevnt.

Tips og advarsler

  • Ta de skadede glir med deg når du få erstatning glir å sikre at du kjøper de riktige glir. Glide er tilgjengelig på oppussing og hardware butikker samt online.