Hvordan å reparere overflaten av en konkret innkjørsel

January 30

En innkjørsel er et vanlig syn for mange boliger og er et populært valg på grunn av sin holdbarhet og billig natur. Skjønt helt i stand til stå opp elementene, over tid, konkrete oppkjørselen kanne sprekk og bli alvorlig pitted. Mens dette kan ha vært årsak til bekymring i fortiden, kan betong resurfacers huseiere å reparere innkjørsler med relativ letthet.

Instruksjoner

•Attend til sprekker i overflaten av oppkjørselen som er større enn 1/2 tommers bred ved å bruke en tykk perle av betong reparasjon caulk langs sprekker og glatting over overflødig med en sparkel. La caulk tørke for 2-4 timer før du fortsetter.

•Mix posen av betong resurfacer og 2 1/2 quarts av varmt vann fra springen i store 5-gallon bøtte for 3 til 4 minutter med drill motoren og padle. En 20 pund halvkilo resurfacer dekker ca 50 kvadrat fot av overflaten. Mikse en eneste pose gangen og arbeid i å dekke hele oppkjørselen.

•Fyll resurfacer fra bøtte på oppkjørselen og raskt spre seg med flatt murskje til ca 1/16 av en tomme. Når resurfacer er nivå, la oppkjørselen til helt tørt i 48 timer før kjøring eller gå på overflaten.