Hvordan å reparere ødelagte Wire på en usynlig gjerde

January 29

Usynlig gjerde refererer vanligvis til et system som bruker wire rundt omkretsen av en eiendom for å oppbevare hundene fra vandrende ute av et bestemt område. Usynlig gjerde wire er begravd under bakken og brukes sammen med et støt krage båret av hunden. Som hunden nærmer begravet perimeteren gjerde, slippes en varslingstone eller vibrasjoner. Hvis hunden prøver å krysse omkretsen, leverer kragen et sjokk. Fra tid til annen, kan det være nødvendig å reparere skadet usynlig gjerde wire på grunn av kutt eller pauser.

Instruksjoner

Frakobles strøm fra transformatoren som leverer strøm til den usynlige gjerde. Dette innebærer vanligvis støpselet transformator fra en stikkontakt.

•Locate pause i usynlig gjerde ledningen. Se etter områder langs installert gjerdet som viser tegn til graving av et dyr. Også se etter skade fra landskapsarbeid utstyr; Edgers er beryktet for forårsaker pauser og kutt i grunne tunnelbanelinjer.

•Unearth den skadede delen av wire ved hjelp av en spade sakte og forsiktig fjerne smuss fra over ledningen. Scoop skitt fra øverst på ledningen, arbeider ned til ledningen. Må ikke grave rett ned fordi dette kan medføre ytterligere skade til ledningen.

•Kontroller at ledningen for å fastslå omfanget av skaden. I de fleste tilfeller vil en hvis ikke begge trådene bli kuttet. Kontroller at det er tilstrekkelig skitt fjernet for å gi rom for arbeid med wire.

•Bruk wire strippere fjerne ca en halv tomme eller så av beskyttende å dekke fra begge sider av ledningen hvor kuttet. Det er viktig å fjerne isolerende materialet så god tilkobling kan opprettes.

•Bruk en av flere metoder for skjøte. En usynlig gjerde wire skjøte omfatter åpning en liten skjøte blokk, innsetting ledninger som anvist og deretter stramme blokken til den er lukket. Skjøte kan også gjøres ved å krølle det to telegrammer sammen og sikre med elektriske tape eller wire nøtter.

•Bytt skitt rundt og over den reparerte inndelingen av wire. Det kan være nødvendig å plassere stein eller blokkere over reparasjon fordi hundene kanskje være tiltrukket av fersk gravd jord og forsøk på å grave i området.

Tips og advarsler

  • Pass på å koble usynlig gjerdet fra strømforsyningen før du starter noe arbeid.
  • Vær forsiktig når grave å sikre at ingen andre begravet makt eller vannledninger er i området. Kontakt en verktøy-plasseringen service hvis begravet linjer er en bekymring.