Hvordan å reparere ødelagte trapper

June 21

Det er viktig å huske på når det kommer til ødelagte trapper at ikke alle trapper er de samme. Du må undersøke deg personlige trappetrinn for å se om instruksjonene vil fungere for din spesifikke trapp problemer. Men hvis du fortsetter å lese finner du noen generelle instruksjoner om hvordan å fikse ødelagte trappen for å gjøre din trapper tryggere å klatre.

Instruksjoner

Hvordan å reparere ødelagte trapper

•Kontroller trappen. Mesteparten av tiden er det mulig å erstatte bare en eller to av trappetrinn i stedet for å erstatte hele trappen. Dette er gode nyheter fordi en fullstendig ny installasjon av trapper kan være kostbart i både tid og penger. Hvis stringere (selve fundamentet for trappen) er skadet repareres kan det være nødvendig å søke profesjonell hjelp for å møte kode eller vedtekter kravene i tillegg til sikkerhetsaspekter å ansette profesjonelle. Hvis stringere er i god form du bare måtte reparere ødelagte trapper eller løpebaner og dette er noe du kanskje kunne gjøre på egen hånd.

•Ta skadet trappen (eller tråden) og alle negler som blir liggende igjen. Noter skade (hvis noen) under slitebanen og reparere hva må repareres før du går videre. Hvis området under slitebanen er skadet skal du trenger å gjøre reparasjonen igjen alle for tidlig. Fastsette problemer under overflaten for å sikre at når du reparerer brutte trapper reparasjonen vil vare.

•Purchase ferdig løpebaner som tett samsvarer med din eksisterende trapper og klippe dem ned til størrelse slik at de passer din stringere. En tommelfingerregel for å kutte noe er å måle to ganger slik at du bare trenger å kutte en gang. Hvis du er mindre med denne typen arbeid være sikkert å legge til en annen gang bare sørg.

•Sett nye trappen til din stringer trelim (forutsatt at du bruker tre), hammer, spiker og du har lært å reparere ødelagte trapper.