Hvordan å reparere møbeltrekk sømmer

December 25

Hvordan å reparere møbeltrekk sømmer

Reparere en åpen møbeltrekk søm med møbeltrekk tråd og en spesiell nål kalt en møbeltrekk nål. En møbeltrekk nålen er en tung, buede nål som lar deg sy fra utsiden av sømmen. Både nålene og tråden er solgt i stoff butikker. Du kan også finne nålene i pakker av hjem reparasjon nåler i delen forestillinger i en rabatt butikken.

Instruksjoner

•Skjære en hage av tråden og tråd møbeltrekk nålen. Knute endene på tråden sammen.

•Reach inne åpne søm og få nålen ut gjennom søm godtgjørelsen på innsiden av puten. Bringe den ut i press av fold på én side av åpningen 1/4 tommers fra slutten.

•Skyv nålen i folden på motsatt side av åpne sømmen. Hvis det er snor i sømmen, kjøre nålen gjennom den snor også. Som du sy, holde tråden vinkelrett sømmen ved alltid å sette inn nålen direkte over stedet der du brakte det ut.

•Gi nålen tilbake gjennom press i falsen på samme side av åpningen. Fortsett å sy denne måten inntil du når slutten av åpningen. Trekk tråden stramme.

•Sew sømmen igjen i motsatt retning hvis masker er for stor. Størrelsen på nålen avgjør størrelsen på masker. Prøv å få nålen ut halvveis mellom det første settet med masker. Fortsett til masker er 1/4 tomme fra hverandre. Trekk tråden stramme og knuten det.