Hvordan å reparere min elektriske Light Fixture som inneholder vann

July 7

Vannskader i et hjem, kan enten ved regn eller lekk VVS, skape kaos på en home struktur og det inni. Hvis en flom på Manhattan har dynket en light fixture nedenfor, kan det hende at kampen salvageable. Før du erstatter kampen, tenker det kan aldri fungere igjen, kan du implementere en prosedyre for å reparere den. Du unngår innslag erstatning kostnader med en moderat mengde innsats og felles husholdning verktøy.

Instruksjoner

•Locate strømbryter som leverer strøm til kampen og lukket hvis av så snart som mulig når du ser vannet i kampen.

•Trekk lampen er ytre lokk eller verden. Vanligvis er dekselet sikret med tommeskruer som kan fjernes for hånd. Alternativt kan dekselet trykk sidene og hektes av selve viktigste innslag. Hvis dekselet er sikret av standard eller Phillips skruer, bruk den riktige typen skrutrekker og gjør skruene mot klokken for å fjerne dem. Vær forsiktig når du fjerner dekselet, slik at du ikke får gjennomvåt med vannet som kan være inne.

•Skru lyspærer fra innslag og kast dem. Pærene sannsynligvis er ikke funksjonelle, og det er best å erstatte dem når kampen installeres.

•Fjern bunnen av kampen fra elektriske boksen i taket med en stjernetrekker. I noen tilfeller standard skruer kan ha blitt brukt, og du bør bruke en vanlig skrutrekker til å fjerne skruene. Slå skruene mot klokken og trekke kampen ned litt når de fjernes fullstendig.

•Unwrap elektrisk tapen fra rundt ledningen tilkoblinger hvis elektriske tape ble brukt. Rett wire nøtter som sikre parene av ledningene sammen. Det er to og muligens tre par ledninger. Noter som koble ledningene fra taket lampen er ledninger. Fjern lampen når alle ledningene er frakoblet. Trekke ledninger slik at de stikker rett ut av taket og atskilt.

•Tillat ledninger og lampen tørke i flere dager å sikre at alle fuktighet er borte. Montere lette kampen med nye wire nøtter og elektriske tape for å sikre ledninger og ved å reversere trinnene du brukte til å demontere den.