Hvordan å reparere lekkasjer i bad vasken avløp

February 25

Lekkasjer i bad vasken avløp kommer fra en rekke steder i din avløp. Noen ganger er det vanskelig å finne området der lekkasjen startet. Hvis du aldri har gjort alle VVS før, er reparere lekkasjer i bad vasken avløp trolig en av de bedre stedene å starte siden normalt kan du se alle avløp. Hvis ditt gamle og skjult, kan du erstatte dem med plastikk PVC-rør. Det er langt mer rimelig og korrodere ikke.

Instruksjoner

Hvordan å reparere lekkasjer i bad vasken avløp

•Isolate lekkasjen. En metode for å gjøre dette er å tørke alle drenere rørene, og deretter fylle bollen med romtemperatur vann. Kaldt vann gjør røret føle våt selv når det ikke. Hvis avløp lekkasjer på dette punktet, er problemet sannsynligvis i avløpet selv. Skru på vannet til romtemperatur og fortsette å kjøre den når du trekker støpselet. Start øverst i dreneringsrør og beveg hånden ned pipen. Der du først føler vannet, er normalt lekkasjen der.

•Stram tilkoblingen der lekkasjen oppstår. Du har ikke alltid å ta avløp fra hverandre. Ikke bruk en skiftenøkkel på PVC; hånd stramme i stedet.

•Ta hverandre rørleggerarbeid. Hvis du bekymre deg om det faktum at du ikke kan huske hvor hver del går, merke dem med markør før du fjerner den. For eksempel kan hale stykket være nummerert "1top" og tilkoblingen til det "1bottom." Hvis du må erstatte deler, må gamle som et mønster. Du må fjerne koblingen til avløpet og P-trap hvis avløp kampen i vasken lekker.

•Skru mutteren som inneholder renne i vasken. Har en venn holder 2 skruen drivere i åpningen i avløpet å holde det på plass mens din løsne mutteren som holder den. Hvis du har en pop, ta pop ut av avløpet først før du begynner. Presse vasken renne ut. Hvis det er i orden, da trenger det sannsynligvis bare mer rørlegger er kitt. Få en ny avløp hvis du korrosjon. Gjør rørlegger er kitt til en slange og legg den rundt toppen av åpningen avløpet etter at du renset av gamle rester. Skru mutteren under.

•Sikker en PVC kortet hvis du erstatter metallrør med PVC. Du trenger en adapter til PVC en gjenget metallrør. Det bør allerede være en mannlig passende på røret hvis den ikke.

•Bytt rør som lekker. Du kan bare ha en hårlinje sprekk i avløp. Normalt, reservedeler er billig og komme som en kit. Selv om rørene ikke lekker men avløp kurven er, kan du vurdere å erstatte hele avløpet på dette tidspunktet hvis avløp ser gamle.

•Koble rør med nye brikker på plass. Hvis du erstatter chrome, bare kjøpe den nye delen som lekkasjer og bruk Teflon tape på trådene før du kobler stykket. Bruk en skiftenøkkel. Når du kobler P-trap på PVC, sette primer på utsiden av røret som setter og innsiden av som holder den, deretter sette på PVC sement før du kobler rørene. Vannet og se hvis din ny erstatning lekkasjer.