Hvordan å reparere lekk vinduet brønner

March 12

Vinduet brønner lekker fordi vann er siver i fra sidene, presser opp fra bunnen av brønnen eller en kombinasjon av de to. Vannet inn vinduet også under kraftig regnvær kan komme over sperregrensen i vinduet. Dette tillater vann hjemmet eller forårsaker skade til vinduet. Gjennomsnittlig hus, bevæpnet med noen vanlige verktøy og en tube med høy kvalitet, utvendig-grade caulk, kan fikse en lekk vinduet godt.

Instruksjoner

•Dig ut området innenfor og utenfor vinduet godt til bunnen av vinduet godt. Det bør være et lag med grus på dette punktet. Hvis grus komprimeres, erstatte 6 inches av eksisterende grus med ren grus. Nye grus er ikke nødvendig. Gamle grus kan være skylles skjermen.

•Rengjør kantene av vinduet godt der den møter huset med en scrub pensel og klart vann. Bruke en sparkel fjerne eventuelle eksisterende caulk der vinduet godt er festet til stiftelsen. La tørke grundig.

•Trim spissen av en tube med utvendig klasse reparer på en vinkel og pierce indre folien med piercing stangen på caulk pistolen eller en lang nagle. Sett røret i caulk i caulk pistolen. Bruke en perle av caulk langs hjørnet der vinduet også møter huset. Reparer begge sider av vinduet godt. La tørke i henhold til instruksjonene på caulk emballasjen.

•Bytt jorden rundt utsiden av vinduet godt. Skråningen fra huset hvis mulig.