Hvordan å reparere lavt vanntrykk kommer fra en brønn

July 2

Sprinklere, dusjer og andre våtromsinnredning som kjører på godt vann forlange en pumpe å opprette vanntrykk. Disse pumpene inneholde pumpehjulet samlinger eller svømmeføtter, som henter vann og tvinge væsken opp i sprinklersystemet. Alle pumpen løpehjul krever periodiske justeringer pumpehjulet å sikre at det fungerer så effektivt som mulig. Mens alle modeller av pumper er litt annerledes, er prosessen med å justere pumpehjulet vanligvis det samme. Å riktig justere pumpe impeller minst én gang hvert femte år vil sikre at det vil fungere for fjellpigg effektiv.

Instruksjoner

•Trekk tilkoblingen til pumpen eller slå av boksen breaker som gir strøm til pumpen.

•Locate justering skrue på pumpen. Skruen kan dekkes med en lysbilde lås eller andre dekke, som fjernes ved nysgjerrige forsiktig i den ene enden med en skrutrekker eller fjerne en festeskruen dekselet. Justeringsskruen merket ofte, og er vanligvis plassert på slutten av samlingen motor.

•Plasser en skiftenøkkel fastnøkkel over justeringsskruen. Hold den på plass med én hånd.

•Forbered dreie skaftet av motoren og tilbake noen inches i hver retning. Akselen kan roteres ved å slå på den synlige skivene eller ved å sette inn en spiker i det lille hullet på akselen og presser mot den. Mens rotere akselen, sakte urviserne skiftenøkkel skiftenøkkelen. Stopp stramme skiftenøkkelen når du kan føle pumpehjulet kommer i kontakt med kapslingen. Pumpehjulet er nå mot inntak bolig og må sikkerhetskopieres litt.

•Start justeringsskruen en fjerdedel slå mot klokken og dreie skaftet igjen. Hvis pumpehjulet er fortsatt gjør kontakt med boliger, skrur du skruen og ytterligere kan ikke en fjerdedel tur til vibrasjon med boliger merkes.

•Bytt forsiden av lysbilde lås over justeringsskruen. Slå på pumpen for å sjekke ytelsen. Strammet montering med pumpehjulet og inntak bolig bør øke mengden vann press fra pumpen.

Tips og advarsler

  • Arbeid aldri på en pumpe som har strøm aktivert.