Hvordan å reparere låsemekanismen på en Frigidaire vaskemaskin

August 21

Døren til vaskemaskinen din Frigidaire må holdes lukket under en syklus av flere åpenbare grunner. Låsemekanismen, en liten plast enhet i dørkarmen, hindrer døren åpnes tilfeldigvis før vannet som brukes i vask har drenert. Du kan reparere mekanismen hvis vaskemaskinen din ikke kan forsegle døren riktig. Hvis dette er tilfelle apparatet automatisk forlater vask og viser en feilkode.

Instruksjoner

•Åpne døren til Frigidaire vaskemaskin og finne låsemekanismen hull på høyre side av åpningen. Fjern noe blokkerer hull med pensel eller andre thin-tipped objekt. Kontroller at ingenting er fanget på pinnene innenfor døren.

•Pry den nederste kanten av gummi støvelen forsegle der den festes til dørkarmen og finne metall loop brukes til å sikre det på plass. Med et par nål nebbtangen, forsiktig tre løkken fra støvel segl og slipp segl fra kanten på dørkarmen.

•Fjern square-hodet skruene over og under låsing mekanisme hullene. Nå rundt på baksiden av låsemekanismen gjennom hvor gummi støvelen var festet og trekke mekanismen bakover og ut. Kontroller at tre ledningsnett forbindelser er fast på plass på høyre side av mekanismen.

•Skyv mekanismen tilbake på plass og skru inn igjen skruene square-hode. Strekke støvel gummilisten tilbake over kanten av døren og erstatte metall løkken. Finne skruene holde døren hengslene vaskemaskinen.

•Stram skruene som holder døren til apparatet. Skruer føre døren til synke og har problemer med låsingen i låsemekanismen. Pinnene innenfor døren bør gå lett selv om hullene i mekanismen.