Hvordan å reparere lakk på møbler

December 24

Står neste skjellakk enkleste tre mål å reparere er lakk. Dens egenskaper tillate den å bli mildnet av reintroduction av et løsemiddel, og som løsemiddelet fordamper, lakken stivner til en ny finish på arbeidsstykket. Reparerer slik som vannet ringer, Trakkasering fuktighet og riper og skraper i lakken kan repareres gjennom denne prosessen. Hvis skaden har påvirket mer enn mål, må gå gjennom til den faktiske tre, du kle lakken å reparere veden overflaten før en ny finish.

Instruksjoner

•Mask av reparasjon området slik at løsemiddelet ikke påvirker andre områder av stykket. Du kan bruke maskeringstape og tykt papir for denne oppgaven.

•Fargeringer lakk tynnere til arbeidsområdet med en pensel. Bruk lange slag i én retning, i stedet for en tilbake og frem bevegelse.

•Tillat tynner å sitte på overflaten i noen minutter til den har myknet den gamle lakken. Hvis mål er skadet av vann, vil hvitaktig merkene begynne å slippe når lakken myker. Hvis vann fortsatt etter tynnere har tørket, kan du gjenta trinn to og tre igjen til du er fornøyd med resultatene. Riper i finish er også arbeidet ut gjennom nedtoningen og re herding av lakken.

•Tillat reparerte lakken tørke for 24 timer.

•RUB arbeidsområdet med nummer 0000 stålull. Hvis mål er tilfredsstillende, Påfør et lag med lime voks og reparerte området forsvinner inn i resten av. Hvis den trenger litt berøring-opp, kan du bruke en spray lakk over området i lett strøk. La det tørke grundig per produsentens spesifikasjoner og Påfør et lag med lime voks.