Hvordan å reparere konstruert tregulv

March 25

Foretatt tregulv er en produsert materiale som particleboard, toppet med løvtre finer, ofte dekket med laminat. Dette betyr at du kan & rsquo; t sand eller nytt ferniss det når det opprettholder skade som riper eller huljern. I stedet kan du utføre overflaten reparasjoner som don & rsquo; t krever endre gulvet & rsquo; overflate. Snakke med du lokale oppussing butikken om får rett skyggen av voks putty.

Instruksjoner

•Falsing bot sandpapir så det & rsquo; s et skarpt hjørne til det. Bruk hjørnet lett sanden ut på innsiden av hver huljern, hull eller andre skadet området utviklet gulvflaten. Tørk støvet med en tackcloth.

•Kuleis opp nok voks putty å fylle den første huljern eller hullet, med plast kitte kniven. Trykk på kitt i det, pakking den tett så det hauger over toppen.

• Kjør flate fronten av kniv gjennom haugen fremover, "klippe" av overflødig voks fra toppen og forlater voks i hullet jevn og flat.

•Buff overflaten av gulvet med en bomullsklut, blending voksen med det omkringliggende området. La det stå opp til 48 timer før gå på den.