Hvordan å reparere Kohler Kelston toalett som kjører

May 23

Kelston er en todelt toalett modell som er tilbudt av Kohler. Som del av sin rødme system bruker Kelston en fylle ventil tillate vann i tanken og en flush ventil sende tank vann i bollen nedenfor. Hvis Kelston kjører av seg selv, er det feilsøking metoder som Kohler å avhjelpe problemet selv.

Justere kjeden

Ofte er en riktig løsning til en løpende Kelston en rask en. Nøye fjerne toalettet lokket, og sette den ned på en myk overflate, ut av veien. Undersøke tynn kjeden inne akvariet, om det forstyrrer driften av flush ventilen, på høyre side innenfor akvariet. En kjede som er for lang kan bli fanget mellom flush ventil segl og sete. Klipp av eventuelle overskytende kjede med klipp til riktig mengde slakk. Hvis kjeden for kort slik at den holder opp tetningene av setet, erstatte den med en lengre kjede.

Justere fylle ventil

Toalettet kan kjøres mer enn nødvendig fordi ventilen fyll er utleie i mye tank vann. I dette tilfellet, du bare må justere hvor mye vann fyll ventilen, ligger på venstre side i tanken, er programmert til å tillate i etter hver flush. Merke en tynn, loddrett stang som går langs den øvre delen av fyll ventilen. Tvinn tommelen-skruen på denne vannstanden justering stang mot klokken, bruker fingrene til lavere tankens vannstanden, begynner med neste flush.

Rengjør Flush ventilen

Opphoping av avfall eller mineral innskudd kan forstyrre flush ventil segl fra sitteplasser tilstrekkelig for å holde tank vann fra å rømme ned i bollen. I dette tilfellet stryke segl og sete med en svamp. Ikke bruk i-tank rengjøringsmidler fordi de kan skade flush ventilen eller andre arbeider deler inne akvariet. Hvis pakningen er ska, erstatte den. Hvis flush ventil setet er skadet, erstatte flush ventilen.

Stram Nut Flush ventil

Det kan være en anledning der mutteren under flush ventilen ikke strammes riktig. I dette tilfellet vil flush ventil pakningen lekke. For å nå pakningen og mutter, må du fjerne tanken fra bollen. Fjern alt vannet fra tanken før du tar av akvariet. Løsne og fjerne nøtter fra tank-å-bolle bolter, som ligger under av bollen, under tanken. Fjerne tanken, sette den på en pute av aviser og fjern pakning nedenfra tank. Stram stor flush ventil mutteren, og plasser pakningen over den. Plass tanken bak på bollen. Hvis pakningen fortsetter å lekke, erstatte pakningen selv.