Hvordan å reparere kobberrør på en vannvarmer

November 21

Gass varmtvannsberedere utnytte kobber rør for å levere vann til Ovnens tank. Over tid er kobberrør underlagt korrosjon. Rusk kan eventuelt angi tanken og forårsake ytterligere problemer. I tillegg kan ytre skader rørene forårsake vannlekkasje. For disse grunner, bør korrodert eller på annen måte skadet kobber linjer erstattes.

Instruksjoner

•Vri gass forsyning av og vent minst 15 minutter for eventuelle gass å spre. Gassforsyning kan deaktiveres ved å vri stengeventilen ligger i sentrum av gass forsyning linje i horisontal stilling.

Slå av vanntilførselen ved å rotere to utkobling ventilene midt i vannforsyningen linje i retning med klokken til ventilene stopper.

•Skjære gjennom kobber rør med en baufil rett over og rett under delen av røret til repareres.

•Solder en gjenget mannlige adapter til den øvre delen av kobber rør som med innlede-ledig loddetinn og en propan fakkel. Skyv mannlige kortet over røret, og plasser loddetinn stangen like over sømmene på kortet. Bølge flamme fakkelen over kortet. Som kortet varmes, vil loddetråd smelter og fylle i noen hull mellom kobber rør og kortet.

•Let kobber rør og kortet avkjøle, deretter vikle den gjengede enden av adapteren med Teflon tape.

•Thread ene enden av en fleksibel vannforsyning kobling på slutten av mannlige kortet koble deretter den andre enden av koblingen til den varmtvannsberederen inntak ventil på toppen av Ovnens tank.

•Vri på vannforsyning, etterfulgt av gassforsyning, test beslag på lekkasjer ved belegg hver sammen med såpevann påføres med en svamp og se etter bobler.