Hvordan å reparere klimaanlegg kanaler

August 10

Løs kanaler lekke luft, forårsaker hjemmet til ikke kult så raskt. Som et resultat, vil hus vanligvis kjøre klimaanlegget lenger, øke kjøling regninger. Mest damagingly kan støv og andre forurensninger lekke inn i kanalen arbeidet, forårsaker sykdom og allergier og forkorte livet av air condition. Heldigvis, hvis du kan komme til ditt kanaler, kan du fikse dem.

Instruksjoner

•Look på skader på røret. Solid kanaler sjelden blir gjennomhullet i midten, men de kan komme seg løs der de blir med andre deler. Fleksible rør kan også komme løs, eller de kan utvikle lille tårer. Hvis røret er løs, skyv den på tilkoblingen.

•Rengjør området med med en fuktig klut eller papirhåndkle. Det trenger ikke å være skinnende rent, men du vil få en bedre sel hvis det ikke er veldig skitten.

•Apply vann-basert mastic fugemasse gapet eller rive med pensel. Bruke rikelig for å dekke hele gapet. Gi den 10 minutter å kurere.

•Dekk oppdateringen med mastik tape. Tapen skal helt dekker mastik tetningsmasse og overlapper med nakne røret også.

• Vent et par timer for oppdateringen å kurere. Slå på klimaanlegget. Beveg hånden rundt oppdateringen til føler for luft. Hvis du gjorde oppdateringen rett, skal det ikke luft lekker.