Hvordan å reparere kaktus rot råtne

October 1

Hvordan å reparere kaktus rot råtne

Kaktus roten råte er en fungal sykdommen som ofte oppstår når planter har rot skade plantet, har blitt overwatered eller vokse i dårlig drenering jord. Symptomer består av gulfarging og myke stammer. Selv om det er vanskelig å bedømme, begynner innsiden av kaktusen å råtne. Hvis venstre ubehandlet, kan din hele kaktus råte og til slutt dø. Det er viktig å overvåke kaktusen selv etter reparasjon roten for å sikre at det ikke bukke til fungal sykdommen.

Instruksjoner

•Trykk en spade 1 til 2 fot fra kaktusen og dyp 12 til 18 inches å løfte anlegget opp fra under og avsløre sin hele rotsystem. For kaktuser som er høyere enn 6 fot, grave 3 til 4 fot fra kaktus å hindre skade sin rotsystem.

•DIP kniv i alkohol og kutte ut den syke delen av anlegget. Hvis sykdommen er plassert på røttene, fjerne misfargede grøtaktig røtter. Hvis roten råte har reist opp kaktusen, fjerne råtnet området samt noen over området. For eksempel når en 6-fots-høy kaktus har roten råte utvide opp 2 cm av anlegget, fjerne 4 cm.

•Apply svovel pulver til bunnen av kaktus å hindre sykdommen sprer seg. Plass kaktusen i et skyggefullt sted å la dem tørke for 1 uke.

•Dig et hull i det nye planting området som er to ganger størrelsen av roten ballen og i samme dybde som kaktusen ble plantet i den opprinnelige plasseringen. Kontroller at bunnen av hullet er nivå.

•Sett kaktusen i hullet i samme retning at det var rettet mot solen i tidligere plasseringen. Pack jord rundt anlegget. Tillate kaktus tørke 2 til 3 dager før vanning.

Tips og advarsler

  • Opprette en krage for kaktuser som er over 5 fot som ikke pierce huden på kaktusen. Sikre kragen til to innsatsen plassert på hver side av kaktus for støtte. Hold kaktusen staket for 3 måneder i tykke jord eller 6 måneder i tynne jord.
  • Bruk tykk hansker når håndtere en kaktus.