Hvordan å reparere ikke-strukturell skade i et konkret tak

April 9

Hvordan å reparere ikke-strukturell skade i et konkret tak

Sprekker eller skade på betong tak indikere et problem. Noe i støtte strukturen eller i betongen er selv sviktende. Stiftelsen kan skifte bakken under beveger seg. Jord-settling kan flytte veggene og sprekk betong tak. Du kan ikke fikse det med vanlige sement fordi sement krymper når det tørker. Nye materialer har blitt utviklet som er veldig sterk, holdbare og utvide når de tørker. Med litt forarbeidet, kan du opprette en varig, permanent reparasjon.

Instruksjoner

•Rengjør taket grundig med såpe og vann, deretter bruke en rengjøring løsemiddel å fjerne fett og oljer fra reparasjon overflaten. Tørk overflaten godt.

•Arbeid rundt kanten av sprekk eller hull med hammer og meisel, undercutting kanten av sprekken og gjøre den bredere bak overflaten kantene, å skape en flat-topped invertert "V" som en svalehaleføringen felles en romanse skuffen hjørne. På taket, vil den større delen faktisk være over overflaten av sprekken, så vil "V" faktisk være høyre opp i forhold til tyngdekraften. Husk, du arbeider opp ned på et tak. Ikke kutte sprekken i en "V"-form med smale slutten fra overflaten. Voksende reparasjon sammensatte vil faktisk presse seg opp ut av crack. Svalehaleføringen figuren får reparasjon materialet å presse seg sikrere i sprekken.

•Mix epoxy-baserte betong reparasjon sammensatte i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk den som obligasjoner saktere. Dette kan være problematisk i taket reparasjon, så du har å gi noen støtte til reparasjon. Svalehaleføringen form av sprekk hjelper med å holde reparasjon sammensatte i crack, men injisere rikelig i sprekken slik at du får en god tetning i dybden av sprekken.

•Glatt toppen av reparasjon sammensatt med sparkel, trykke materiale brønnen inn i sprekken. Legge mer hvis det presser videre i. Ikke skimp på reparasjon. Hvis noen sammensatte klemmer hele veien gjennom sprekken på loftet eller på taket, er det vel og bra. Det vil hjelpe bedre støtte reparasjon sånn.

•Dekk reparasjon sammensatte mens det cures. Legge strimler av papp over reparasjon og tape den på plass med duct tape. Du kan selv ledningskanalbånd direkte over sammensatt. Når det er angitt, vil tape Skrell rett utenfor. La satt og kurere.

•Sand over toppen av reparasjon å blande det inn i taket. Hvis reparasjonen er inne i en ferdig rom, recoat eller male taket der reparasjonen ble gjort. Reparasjon sammensatte vil ha presset opp litt, så du trenger en grov-grade sandpapir designet for metall eller betong å glatte overflaten for male- eller tetting. Maling eller segl. For å få en usynlig reparasjon, vil du sannsynligvis ha å gjøre om det hele taket minst i delen der du har gjort reparasjon.

Tips og advarsler

  • Bruke kitte kniven for å gjøre reparasjonen som flat som mulig mens reparasjon sammensatte er fortsatt formbare. Husk reparasjon sammensatte utvides heller enn krymper.
  • Pass på å definere fans eller ha en respirator når male taket eller arbeider med løsemidler. Holde området godt ventilert.
  • Bruk hansker når du håndterer epoxy-baserte reparasjon sammensatte.
  • Rydde opp søl umiddelbart.