Hvordan å reparere Grout Sealer

August 22

Fugemasse er en fin sement som går mellom brikker for å holde dem på plass og beskytte flis kanter og underliggende strukturen. Siden fugemasse er laget av begravelsesplass, det er porøs og kan tiltrekke skitt eller mold. For å holde grout ren, brukes en fin film kalt grout sealer sprekker mellom fliser. Men over tid grout sealer bryter ned. I lite trafikk områder anbefaler eksperter som Tim Carter på askthebuilder.com at du bruke sealer en gang i året. For områder som badekar må sealer på nytt flere ganger årlig. Måten å reparere kompromittert grout sealer er på nytt.

Instruksjoner

•Mix pulverform oksygen blekemiddel med vann etter anvisningen på pakken.

•Rengjør grout før nye sealer. Ellers vil du forsegle i skitt, mold og mugg. For å rengjøre grout, skrubbe den med en gammel tannbørste og pulverisert oksygen bleike løsning. Oksygen blekemiddel vil fjerne flekker uten å bli misfarget din fugemasse.

• Vent 30 til 60 minutter for løsningen å arbeide før skylling med en bøtte med vann og en svamp.

•Vent flis Injiseringsmasse tørke ordentlig. Tetting våt fugemasse vil forsegle i fuktighet.

•Apply sealer ved å kjøre en tynn linje med tetting løsning over grout med en applikator som har et tips, eller med en V-tipped svamp. Vær forsiktig med å bruke sealer på flisene selv.