Hvordan å reparere gips

December 23

Det er mange problemer som kan gjøre deg må reparere gips. En oppdatering vil utgjøre forskjellen i de fleste tilfeller. Noen ganger du må bruke ekstra Wallboard AS for å fullføre oppgaven, og noen ganger er det en svært liten jobb som krever bare en smear av sammensatte og en lett sliping. Les videre for å lære å reparere gips.

Instruksjoner

Begynne reparasjonen nødvendig

•Look over det foreslåtte prosjektet. Bestemme størrelsen på reparasjon trengs. Hvis områdene trenger en reparasjon av mer enn gips, gjør dette før du starter oppdateringen prosessen.

•Velg mellom lett og alle formål gips forbindelser hvis reparasjonen er ikke mer enn en bulk i gips. Lett sammensatte veier mindre, sand enklere og tørker raskere. Alle formål forbindelser er tyngre og foretrukket av gamle skolen gips spillerne.

•Sand området du nettopp ferdig. Forutsatt at dette er alt du trenger å gjøre, trenger du bare en 8-tommers kniv og sliping blokk med sandpapir. Jevne ut kantene og tekstur området. Bruke sammensatte med 8-tommers kniven. La det tørke, sand kanter passer og bruke teksturering med en svamp og noen ferske sammensatte.

•Sett en god mengde gips sammensatte området som trenger en oppdatering. Tenkt å bruke tre eller fire strøk av sammensatte på gips reparasjon. Sand lappet området for å gi en myk overgang til veggen styret fra forverret området. Gå omtrent en tomme forbi gips sammensatte området rundt når du sand, fortsetter til alle ser glatt.

Fullføre reparasjonene nødvendig

•Bruk en selvklebende lapp laget av aluminium skjermen dekket av glassfiber mesh hvis dekker et dørhåndtak hull. Det gjelder i mye på samme måte som en bandasje med en skallet-off tilbake. Bruk gips sammensatte for å fullføre oppdateringen jobben. Sand området som vist ovenfor.

•Opprett en V-formet groove med din taping kniv hjørne og følger det langs banen for alle sprekk du finner. Påfør et tynt lag gips sammensatt med en tomme eller så overlapping på alle sider og sand lett. Bruk en 8-tommers taping kniv for å glatte ut områder av gips sammensatte i urørt gips på de fleste lapp områder.

•Skjære store hull områder i en firkantet form. Legge til et stykke Wallboard AS reparasjon området. Sørg for at du dekker minst to pigger med den nye Wallboard AS. Skru av Wallboard AS på plass (gjør at det er tre stud bak det å ta skruene). Plasser selvklebende fiber mesh for å holde den Wallboard AS på plass, og deretter bruke gips sammensatte og sand tilsvarende.

•Gå over alle reparasjoner med hånden sander og grovt sandpapir. Gjelder alle pusset områder ting lag av sammensatte, la tørr, så sand igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis det er ingen tre stud i problemområdet ta skruene, sette et spesielt kutt stykke tre å gjøre en stud i rettigheter-området. Cut til størrelse og plassere den mellom to riktig plassert pigger.
  • Hold en ren arbeidsområdet. Wallboard AS, støv og gips sammensatte utgjør egne farer for folk som måtte besøke nettstedet fungerer.