Hvordan å reparere gips sprayet tak

March 5

Hvordan å reparere gips sprayet tak

Gips, i motsetning til den vanlige popcorn tak dekket fra en kritt-baserte blanding, kan gi din tak en mykere og mer klassisk utseende. Selv om gipstak preferanse for mange på grunn av deres estetiske appell, kan de ikke være så holdbare som flater taket. Ett problem ofte oppstått av dem med gipstak er sprengning, som kan slå et vakkert tak i et stygt. Sette opp en solid stillaset og reparer det sprekk i gips taket med en sterkere produkt som etterligner gips utseendet å gjenopprette overhead overflaten til sin tidligere storhet.

Instruksjoner

•Skjære rundt hele sprekke med verktøyet kniv. Kuttet dypt nok til å fjerne alle puss ca ½-tommers fra hver lange kanten av sprekken slik at taket underlaget er utsatt. Vakuum grundig over sprekk med møbelstopping pensel feste en kraftig støvsuger og deretter tørke sprekk innvendig og utvendig med en fuktig svamp.

•Mix sammen innstilling felles sammensatte og mengden av vann som kreves for produktet ditt. Finne denne informasjonen på pakken. den kan variere etter merke. Rør sammensatte brønnen med en blande padle til konsistensen ligner spreadable margarin.

•Kuleis opp noen av de forberedt sparkelmasse på en 6-tommers felles sammensatte kniv. Spre det fra midten av sprekken mot en langside, skyve sammensatt mot siden av sprekken vakuumproduksjon. Gjenta denne prosessen for motsatt side, spre sammensatt fra midten av sprekken mot andre langsiden.

•Hold felles sammensatte kniven slik at spissen er vinklet 45 grader og dra den over overflaten av reparasjon fjerne alle overflødig stoff. Vent fem til seks timer for dette laget å tørke. Når du ser den sammensatte krymper fra kantene, er det tid til å bruke et ekstra lag.

•Mix og bruke et ekstra lag med felles sammensatte bare som først. La laget tørke, så bruk en tredje og siste laget. Vente 24 timer.

•Sand overflaten av fullført reparasjon bruker manuell sliping blokk lastet med 150-korns slipepapir. Sand jevnt over sammensatte til overflaten er glatt med resten av taket og reparasjonen er nesten utvisket fra omkringliggende taket. Tørk området med en fille fjerne sliping støv og rusk.

Tips og advarsler

  • Bruk beskyttende briller og en papir maske over nesen og munnen når du skjære bort gips og mens slipe reparerte overflaten.