Hvordan å reparere gips på tak

December 9

Hvis gips taket må reparere, er det et presserende spørsmål som krever umiddelbar oppmerksomhet. Gips er ganske tunge og kan kollapse når som helst truer din hjem og slekt. Gips kan miste sitt hold over tid, sprengning og løsne fra der den er forankret, til strimler av tre kalt en lekte. Hvis bare gipsen er berørt, skal du kunne reparere den på egen hånd. Men hvis lekte er skadet, kan det være tid å innkalle en profesjonell til å hjelpe med reparasjoner.

Instruksjoner

•Drill ¼-tommers hull med makt bore i gips tak hver 4 inches. Ta vare ikke for å bore så dypt at du trenge de tre lekte. Fjerne støv fra boring med en støvsuger.

•Fyll en spray flaske med vann og sprute vann inn i hullene å bløtgjøre puss. Sprute latex lim inn i hullene med fuger pistol. Tørk vekk overflødig lim. som kan sive ut med en dempet svamp.

•Sikker kryssfiner styrene mellom gips taket hvor du har gjort reparasjonene og gulvet, forsiktig skyve taket opp mot lekte feste det med limet du satte inn. Før dette gjøres dekk toppen av kryssfiner styrene med plastfolie å beskytte puss mot skarpe kanter på brettet. La reparasjon sitte og kur for minst 24 timer.

•Fjern kryssfiner styrene og fylle hullene i gips taket ved å bruke sparkelmasse med en sparkel.