Hvordan å reparere galvanisert vanntanker

October 2

Hvordan å reparere galvanisert vanntanker

Vann lagertanker kan være laget av ulike materialer som plast eller galvanisert stål. Metal tanker, vannet kan sakte bære tanken tynn og hull vil utvikle. Fange disse hullene når de er små er det beste alternativet for reparasjoner. Når lekkasjer blitt stor, reparasjoner er vanskeligere og vanligvis holde ikke opp også. Når dette skjer, er det bedre å sette pengene dine i en ny tank.

Instruksjoner

•Purchase kjele reparasjon kobles fra en jernvarehandel eller oppussing butikken. Disse pluggene er laget av gummi og en skrue mekanisme. Gummi oppretter en forsegling med tanken. Det fungerer bra for små hull. For små hull, bruk en pinnen bolt i stedet.

•Jevn ut ved boring ut med litt litt større enn det opprinnelige hullet. Hvis bruker en pinnen bolt, pass på at den riktige størrelsen. Med vingene brettet, bør det bare kunne passe inn i hullet. Du vingene på innsiden. De vil åpne opp en gang presset gjennom og holde bolten på plass.

•Plasser gummi koble opp mot hullet og skyv den på plass å plugge hullet. Skifte bolter, presse bolt slutten med vingene gjennom hullet, men la gummi skive på utsiden av akvariet.

•Vri skrue mekanisme for å utvide gummi plugg ut. Den trykk mot siden av vann tank veggen og forsegle den stramme. Stramme bolten ned på vaskemaskinen på pinnen bolten.

Tips og advarsler

  • Det er inne en vanntank og spinkel sel opp ikke under kraft. Større hull betyr vanligvis området rundt hullet er ganske tynn, som betyr at flere hull vil utvikle.