Hvordan å reparere galvanisert metall Rust

August 28

Hvordan å reparere galvanisert metall Rust

Galvanisert metall er de fleste vanligvis funnet på utendørs elementer eller de trolig holde kontakt med fuktighet eller vann, for eksempel lagring skur, kjede-link gjerder, og metall på båter. Galvanisert metall er belagt med et lag av sink å beskytte jern eller stål under. Hvis varen er utsatt for kontinuerlig våte forhold, utvikler sink en film kalt hvit rust. Venstre ubehandlet, hvit rust corrodes sink og metall under begynner å rust, viser mer tradisjonelle brunlig-rød fargen. For å beskytte integriteten til varen, reparere galvanisert metall rust så snart det er lagt merke til.

Instruksjoner

•Apply eddik til rust. Hell litt eddik på en stålbørste og skrubbe det rustne området grundig.

•Vaskestasjonen tømmes området med en hageslange til å nøytralisere syren i eddik. Undersøke området for sta rustflekker.

•Sett på beskyttende plast eller gummihansker og vernebriller, deretter åpne Naval gelé. Legge til vann for å lage en løsning som er ca 95 prosent vann og 5 prosent Naval gelé. Bland godt.

•Paint blandingen på de rustne områdene. La sitte i 10 minutter, deretter umiddelbart skylle løsningen fra overflaten av metallet. Undersøk overflate for gjenværende rust. Gjenta programmet Naval gelé og vann til alle rust fjernes. Vask og tørk panelene når alle rust er fjernet.

•Apply en sink-rik maling over reparerte området. Velg en maling som samsvarer med den eksisterende fargen av metall så tett som mulig. La tørke. Forvitring vil til slutt matche fargen på reparerte området med resten av metallet.

Tips og advarsler

  • Naval Jelly kan forårsake skader hvis berørt eller svelges. Alltid arbeide med Naval Jelly utenfor eller i et godt ventilert område. Legge en presenning eller andre dekker ned for å hindre Naval Jelly fra brennende gulv.