Hvordan å reparere fryste drenere rørene

September 10

I iskaldt forhold rør som kjører utendørs kan lett fryse og frosset vann kan deretter opprette en blokkering ditt. Hvis det er en ekstremt kald morgen og vann kommer ut av kraner, har så du sannsynligvis frosne rør. Det er viktig å bestemme hvor frosne blokkeringen skjer ditt før du handler. Når du finner den frosne rør utenfor, må du da bestemme den tryggeste og mest tilgjengelige måten å frigi røret med en varmekilde.

Instruksjoner

•Locate blokkering ditt. Blokkering skjer vanligvis i rør i kjelleren, gjennomgangen plass eller noen rør som kjøres utenfor huset. Gå til rørene i regjeringen under vasken og løsne mutteren som kobler avløp linje nederst i vasken, bruker justerbar tang. Du kan deretter Angre resten av røret med hendene. Følg røret til området hvor det er plassert på utsiden av huset.

•Determine hvordan du ønsker å smelte isen med verktøy du har. Du kan for eksempel bruke en varmepistol, varmeputen, varmelampe, hårføner eller propan fakkel. Du må være spesielt forsiktig hvis du bruker en lommelykt fordi det vil smelte isen raskt og kan skade andre materialer nær frosne røret. Hvis du bruker en hårføner, koble den til et strømuttak og deretter blås over røret i en avstand på minst 1 ft.

•Slowly smelte isen av røret til vann drypper. Det er bedre å starte smelter isen og la prosessen fortsette på sin egen fremfor å bruke varmebehandling til all isen faller.

•Return for det åpnet kjøkkenkran og sted en stor bøtte under åpningen. Vent minst en time å tillate isen renne inn i bøtte. Fortsette oppvarming røret i korte perioder hvis det er fortsatt blokkering.

•Lukk pipe etter alle vannet har smeltet og drenert. Plass isolasjon skumhylsene din utenfor rørene. Kontroller isolasjon plasseres minst 12 inches under frost linjen, som er dybden i jord der frysing oppstod i røret.