Hvordan å reparere feil i farge dekk flekken

April 3

Hvordan å reparere feil i farge dekk flekken

Feil i farge dekk flekken er vanskelig å løse. Tre flekken tillate ikke deg å børste over flekkete området til å jevne den. I stedet har du med en merkbar forskjell i farger som, avhengig av størrelsen og sted, krever reparasjon. Det kan være nødvendig å fikse feil i farge dekk flekken av re-berøre flekkete området, eller du må starte fra scratch å få selv pelsen av dekk Pletten at du prøvde å oppnå.

Instruksjoner

•Arbeid planke av planke. Veden på dekk kommer i form av planker. Hvert individuelle bord, kalt en planke, sitter ved et annet bord. Men fordi de er separate kort, er det en naturlig Skillelinje mellom hver planke. Hvis du vil løse flekkete flekken på en planke, må fikse den hele planken så det ser ut selv. Fikse bare ett sted har potensial til å gjøre flekken ser enda mer ujevn.

•Ta området flekkete flekken. Du kan prøve å sand unna flekkete området for å fjerne flekken, men det beste alternativet slik at du kan kvitte seg med alle flekkete området er å bruke en kjemisk stripper. Børste den på med en pensel, og deretter følger du instruksjonene fra produsenten om varigheten er må sitte på dekk for å arbeide. Kjemisk stripper ikke bare fjerner flekken du har på din planken, også forlater tre rene for å forbedre sjansene for en selv frakk neste gang. Tillate dekk tørke helt før du fortsetter.

•Condition dekk. Noen skogen absorbere tre flekken annerledes på grunn av tettheten av tre og plasseringen av korn. Et stykke tre som absorberer ujevnt tre flekken vil forlate deg med ujevne tre flekken merker. Pensel en tre conditioner på planken du må reparere før du flekken. La det tørke før du bruker et lag med tre flekken.

•Apply en ny strøk flekken til området. Begynne i en ende av din tre planke, og penselen flekken på dekk i samme retning som de tre korn. Etter første strøk, la den tørke så avgjøre om du trenger en andre strøk. Bruke stain som nødvendig å matche resten av plankene på utendørs dekk.

•Start over hvis du ikke klarer å få selv pelsen du ønsker. Farging små områder å matche større dekk er en svært vanskelig oppgave. Det kan være nødvendig å kle alle din flekken og starte på nytt, slik at du kan oppnå glatte engang ferdig du ønsker.

Tips og advarsler

  • Velg en tre flekken som kommer med mildewcide (en mugg motstandsdyktig komponent) og UV-beskyttelse for å sikre din tre flekken ikke visne og bli ujevn over tid.