Hvordan å reparere etsing på en marmor Countertop

October 17

Hvordan å reparere etsing på en marmor Countertop

Etsing vises på en marmor benkeplate når en syrlig substans kommer i kontakt med det og spiser countertop's sealer. Pakkene er tilgjengelig som hevder å reparere etsing, men resultatene ofte er utilstrekkelig, som de ikke lik fargen på klinkekulen. Den profesjonelle reparere etset marmor, gjenopprette og resealing marmor, er en mye bedre alternativ. Heldigvis kan du gjøre dette hjemme uten hjelp fra en profesjonell.

Instruksjoner

•Rengjør marmor countertop med en dempet svamp.

•Forbered sand hele countertop med middels-korns slipepapir. Sand ned inn i etset områder, men ikke sand countertop til nivået av etset områdene. Rengjør countertop igjen med svamp å fjerne støv opprettet av sliping.

•Tape rundt kantene av marmor countertop med maler tape for å beskytte i nærheten overflater. Hvis det er en vask, tape rundt indre kanten av vasken.

•Apply et grundig lag av marmor primer countertop med en liten maling roller. Tillate primer tørke i henhold til produsentens retninger, som kan variere fra merke til merke. Dette marmor primer kan bli funnet på marmor forhandlere eller bygge forsyne butikkene.

•Spray ferdig med et strøk av spray stein-typen spraymaling med stein chips i det som kan bli funnet på mest hjem forsyning eller male butikker-på marmor countertop, at pelsen er grundig og selv. Fyll i etset områder med flere spray stein ferdig for å dekke dem. Gi sluttiden tørke i henhold til produsentens anbefalinger.

•Fyll litt polymer harpiks inn et engangs cup, og hell harpiks på benken. (Bruker koppen vil gi deg bedre kontroll over hvor harpiks lander på countertop.) Arbeide fra den ene til den andre, bruke maling sprederen å fange drypper og holde harpiks selv. En rikelig lag gjelder marmor countertop og la dem tørke per produsentens spesifikasjoner.

•Rengjør disken igjen med en dempet svamp å oppnå en etch-fri, høy-polsk skinne.