Hvordan å reparere et toalett med vann

June 22

Toalett med nei vann flush ikke, som gjør bruk av toalett et problem. Vannet for tømming i toalettet kommer fra en vannforsyning ventil montert på veggen bak toalettet. Ventilen, i sin tur kobler til tanken av en fylle ventil, som regulerer fylling av toalettet. Reparere et toalett med nei vann krever ser på hver av disse komponentene i din toalett system å se hvor problemet ligger.

Instruksjoner

•Kontroller toalett vann levere ventilen, som er på veggen bak toalettet og leverer vannet inne akvariet for rødme. Hvis du vil finne ventilen, følg vannforsyning rør eller slange tilkoblet på undersiden eller bak tanken til den møter ventilen. Kontroller at ventilen er i åpen posisjon ved å rotere ventilen mot klokken så langt som det går.

•Kontroller vannforsyning slangen for kinks. Hvis linjen mellom vannforsyning ventilen og tanken er bøyd eller kinked, vil vann ikke kunne nå tanken. Rett ut slangen. Fest slangen til en vegg med en klemme å holde det opp og ut av veien.

•Bytt vannforsyning slangen. Hvis rusk eller rust blokkerer slangen, vil den også ikke kunne levere vann. Erstatning, først slå av vannforsyningen ventilen ved å rotere det med klokken. Skru metall kobling på slangen fra vannforsyning ventilen. Skru ut den andre enden av slangen fra tanken. Pakk trådene på både vannforsyning ventilen og tank utløpet Teflon rørleggers tape. Koble slangen til vannforsyning ventilen og tank innløpet. Gjenopprette vannforsyningen.

•Bytt toalett fylle ventil. Fyll ventilen kobles til vannforsyning slangen og fyller toalettet med en tilførsel av vann for hver flush. Erstatte, slå av vanntilførselen og koble slangen forsyning. Skru plast mutteren på undersiden av tanken, og løfte fylle ventil ut av tanken. Bruke et par dabs av silikon fett på undersiden av vaskemaskinen på den nye fylle ventilen og sette den i bunnen av tanken. Skru mutteren på trådene nederst. Pakk rørleggers tape utløpet og koble slangen. Gjenopprette vannforsyningen.

Tips og advarsler

  • Selv om det er teknisk mulig å reparere en fylle ventil i stedet for å erstatte en, kan eldre fyll ventiler ikke være opp til koden hvis reparert. Nye fyll ventiler er billig og mer effektiv, spesielt de med integrert flyter.