Hvordan å reparere et Makita 14.4 batteri

July 9

Hvordan å reparere et Makita 14.4 batteri

Over tid vil de oppladbare batteriene i din Makita 14.4 slites ned og til slutt ikke holde full lading. Ta deg tid til å reparere din Makita 14.4 batteripakke istedet for kaster det bort og kjøpe en ny. En rekke mindre battericellene ligger innenfor den Makita 14.4 batteripakken. Når én av disse cellene går dårlig, vil det påvirke lading kapasiteten til hele batteripakken.

Instruksjoner

•Locate skruene på Makita 14.4 batteriholderen. Bruk en skrutrekker til å åpne saken og Legg skruene til side for senere gjenoppbygging. Merk at noen tilfeller kommer med en intern vår som pop ut når saken er åpnet.

• Merk hvordan batteriene er satt i saken. Dette vil hjelpe med senere gjenoppbygging. Legg spesielt merke til polariteten i hvordan de personlige battericellene er loddet sammen.

•Determine størrelse og type batteri celler i pakken. Størrelse C og A oppladbare batterier er de vanligste størrelsene. Hvilke typer batterier er sannsynligvis Nickel Metal Hydride (nimh) eller nikkel kadmium (nicad)., avhengig av alderen på din Makita 14.4-volts verktøyet.

•Bruk batteriet tester på hver battericelle i Makita 14.4-volts batteriet. Merk hver celle som er dårlig og må byttes.

•Purchase oppladbare batterier på en maskinvare- eller elektronikk lagre. Kontroller at de er en lignende størrelse og type batteri. Ikke bruk uoppladbare batterier. Ikke bland typer eller størrelser av batterier i kjeden. Hvis batteriet var et C nimh oppladbart batteri, kan du erstatte den med en C nimh oppladbare batteri. Igjen, dette avhenger av alderen på din Makita 14.4-volts oppladbare verktøyet.

•Fjern den første dårlige akkumulator cellen fra kjeden bruker en lodding pistol. Erstatt det dårlige akkumulator med en ny oppladbare celle. Loddetråd den nye cellen til kjeden i samme polariteten som de opprinnelige batteriene. Gjenta denne prosessen for alle andre skadede celler i Makita 14.4-volts batteriet.

•Plasser kjeden av battericellene tilbake til Makita 14.4 akkumulator emballere casing. Bruk skrutrekkeren til å avslutte saken.

•Lad Makita 14.4 batteri med batteriladeren over natten.