Hvordan å reparere et kjøkken tappekran omkasteren

May 6

Kjøkken tappekran omkasteren blander vann i kranen hodet å produsere en variabel temperaturkontroll vannstrømmen i vasken. Hvis denne delen blir skadet, slites ut eller blir overveldet av korrosjon, er erstatte den den eneste måten å fikse det. Siden omkasteren er en del av kassetten, løser bytte hele kassetten omkasteren. Det løser også problemer med lekkasjer og trafikkflyt problemer, så det er en stor hjem reparasjon lære og mestre.

Instruksjoner

Slå av vannet til kranen. Løsne skruen på bunnen av spaken-stil kjøkken tappekran håndtak med en Allen fastnøkkel og dra av håndtaket. Hvis dette er en dobbel-håndtak tappekran eller en enkelt, runde ballen stil tappekran, fjerne hetten på håndtaket og Løsne skruen under denne med Allen fastnøkkel og fjerne den.

•Ta ut vaskemaskinen under panseret og kuleventil og stammen under. Deretter fjerne setet fjærer i kranen. For kassett-stil kraner, fjerne panseret og ta ut patronen.

•Trekk opp tuten å fjerne det fra bunnen av kranen og erstatte både o-ringer rundt tuten base under. Deretter erstatte tuten. Hvis du vil, kan du legge en helt ny eller renovert tut på dette punktet.

•Bytt setet fjærer med nye etter anvender rørleggers fett dem. Installere en ny kuleventil og vaskemaskin og erstatte panseret med en ny fra deler kit. Kassett-stil kraner, ny patron og erstatte panseret.

•Sett håndtaket. (Installere et nytt håndtak, hvis gamle må erstatte.) Sette inn en ny skrue og stramme med en Allen fastnøkkel.