Hvordan å reparere et badekar tappekran Valve

January 4

Noen badekar tappekran Samlinger bruke metall ventiler i stedet for plast patroner. Dette betyr at ventilene varer lenger, men setene, sel og andre bærbar deler på ventilen ikke. Hvis den badekar kranen lekker vann, angir ventilen må byttes. Føle temperaturen på vannet drypper av kranen å se hvis du må reparere varmt eller kaldt vann tappekran. Hvis du er usikker på hva erstatning deler kit å kjøpe for din kranen ventilen, når du har fjernet ventilen ta det til butikken for å identifisere den.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til badekaret ved viktigste vann ventilen i huset. Slå på en tappekran på et lavere nivå for å avlaste vanntrykket i Badekarets rør.

•Pop plast hetten av midten av kontrollhåndtaket vann der lekk ventilen er plassert. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen i midten av håndtaket.

•La håndtaket av spindelen, eller bruke et håndtak remover verktøy hvis håndtaket ikke rikke lett. Skru metall ermet som sitter under håndtaket ved å dreie det mot klokken.

•Sett badekaret socket over kranen ventilen og slå kontakten mot klokken for å fjerne stammen fra datakanalen. Bruke smøremiddel til ventilens tråder om ventilen ikke rikke etter noen forsøk.

•Sett setet skiftenøkkel i vannrøret og vri det med klokken til å fjerne gamle setet. Fjerne de gamle bydelene fra kranens ventilenhet og erstatte dem med nye deler som kom i reparasjonssett, rørleggers fett gjelder nye deler. Montere ventil montering og tappekran håndtaket i omvendt rekkefølge du tok dem fra hverandre.