Hvordan å reparere et avløp Problem i toalett

June 10

Hvordan å reparere et avløp Problem i toalett

De to delene av et toalett er tanken og bollen, og måten disse operere sammen er veldig enkelt. Tanken fylles med vann gjennom en ventil til en dupp mekanisme utløser ventilen for å stenge. Når toalettet tømmes, skjenker tank vann i bollen, fyller det siste nivået av innebygde P-trap, hvor det deretter avløp til avfall linjen. Hvis ventil mekanisme leaky eller ødelagt, hvis avløp eller vent linjene er tilstoppet eller hvis noen del av bollen eller tank ikke er vanntett, resultatet er rennende, tette eller lekker toalett.

Instruksjoner

•Troubleshoot rennende toaletter ved å kontrollere vannstanden i tanken. Hvis det er over åpningen av overflyt røret, Still inn skruen på toppen av ventilen for å lukke ventilen strammere eller justere flyte mekanismen. Hvis toalettet ditt har en dupp ball, kontroller at ballen ikke er full av vann, deretter bøye eller vri armen slik float forårsaker ventilen for å stoppe før.

•Wiggle håndtaket litt hvis vannet ikke er høyere enn overflyt røret. Noen ganger flapper kan sette seg fast og setet ikke riktig, som kan være alt det tar for å fikse rennende toalettet. Også sjekke kjeden for kinks som kan gjøre kjeden for kort til å holde flapper. Hvis ingen av disse prosedyrene løser problemet, sjekk flapper, og erstatte den hvis den vises slitt. Også sjekke ventilen mekanismen for underskriver av korrosjon. Erstatte ett av følgende etter behov.

•Kontroller tanken lekkasjer ved å sette litt fargestoff i vannet. Etter to eller tre timer, sjekk toalett vann. Hvis det er farget, lekker flapper eller forsegling mellom tanken og bollen. Erstatte flapper ved unhooking det og henge på en ny. Reparere forseglingen ved å tømme vann fra akvariet, skru nøtter holde det til bollen og fjerne den. Deretter nytt sete eller erstatte gummitetningen rundt uttaket. Hvis toalett vannet er rent, sjekk boltene som holder tanken til bollen for underskriver av farge. Skru dem hvis du finner noe lekker vann.

•Diagnose en svak flushen raskt pouring vann i bollen fra en fem-gallon bøtte. Hvis den sikkerhetskopier, er avfall røret sannsynligvis tilstoppet. Du kan vanligvis løsne tresko med en plunger, men i noen tilfeller vil du måtte bruke en toalett slange, som er en lang, fleksibel kvernen. Sett slangen i bollen så langt som mulig til vann i bollen avløp.

•Kontroller toalett ventilen for hindringer hvis flush er treg og du hører suge lyder fra vask eller dusj når du flush. Det kan være grener eller blader hindre toalettet avfall linje fra ventilering riktig.

•Fjern toalettet hvis du ser tegn til lekkasje rundt basen. Se etter tegn på sprakk porselen eller hindringer som kan hindre at bollen sitter tett på flensen. Erstatte toalettet ved skraping av gamle voksen fra stikkontakten flens og toalett, passer en ny voksen ring og bolter toalettet tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Moderne toaletter er vann sparere, betyr at de bruker bare 1,6 gallons per flush. Hvis du opplever problemer med en eldre versjon som bruker 5 gallon, kan dette være et godt tidspunkt å erstatte den. Rabatter er tilgjengelige for oppgraderinger i mange områder.
  • Ifølge askthebuilder.com, første generasjon 1.6 gallon-rødme toilets har kjente problemer med rødme. Kontroller datoen på innsiden av akvariet og erstatte toalettet hvis det ble gjort mellom januar 1, 1994 og midten av 1997 og hvis det er forårsaker gjentatte problemer.