Hvordan å reparere ert grus

January 23

Hvordan å reparere ert grus

Ert grus er en opphopning av flere runde småstein ca 3/8-tommers diameter. Når kombinert sammen i ett område kan de lage en bane eller oppkjørselen som må til slutt vedlikehold reparere dips og ruts. I de fleste tilfeller vil det være nødvendig å legge mer ert grus for å fylle området.

Instruksjoner

•Examine området der ert grus er installert. I noen tilfeller vil det være nødvendig å reparere grensen holder ert grus inne. I andre tilfeller må ert grus bare være raket og glattet tilbake på plass.

•Skyv erten grus fra kantlinjen rundt ert grus. Hvis en tre ramme, kan tre være råtne og må byttes. Hvis dette er tilfelle, kan du fjerne innsatsen holder den på plass. Trekk tre ut av bakken. Måler arb og kuttet en ny for å erstatte den. Plasser nye tre på samme sted hvor gjengangeren ettall ble fjernet. Erstatte innsatsen for å holde det på plass. For senket stein grenser, trekke opp steinene og plassere nye jord i grøften. Kompakt jord med en hånd sabotasje, og erstatt steinene. Plasser et nivå på hver stein slik at steinen er nivå.

•Rake ert grus før det er glatt og dekker hele angitte området. Grus bør fylle området en tomme under høyden av grensen. Hvis ikke, fylle området med nye grus og rake glatt. For større områder som lange veier og innkjørsler, kan det være nødvendig å leie en grader og trekke det bak en ridetur gressklipper eller traktor. Vekten av traktoren vil lage hjulspor i graven, men sorterer vil jevne dem.

•Glatt ut grus i hagen senger med en hage rake. Kontroller at steinene ikke er stablet opp mot bunnen av planter. Kvele anlegget kan og hindre dem fra å vokse til sitt fulle potensial. Dra ugress fra hage seng og myk grusen tilbake over hullet der luke ble trukket. Legge til nye ert grus, hvis nødvendig.