Hvordan å reparere en Wacker Berg-komprimator

December 14

Legge din egen asfalten oppkjørselen eller veien er en jobb du må aldri gjøre. Imidlertid er en berg-komprimator et uvurderlig verktøy hvis du gjør. Wacker Berg-komprimator er en gå-bak komprimering verktøyet produsert av Wacker Neuson. Komprimatoren brukes først flat og jevn skitt der asfalten skal helles. Denne forarbeide hjelper fjerne spenner og andre defekter i asfalten når den helles. Når asfalten er helles og semi-tørket, hjelper komprimatoren til å jevne den. Feilsøking og reparasjon Wacker Berg-komprimator vil ta mellom 30 minutter til to timer.

Instruksjoner

•Åpne gassen cap på Wacker Berg-komprimator, og kontroller at det er drivstoff i tanken. Legge bensin på komprimator hvis det er tomt.

•Fjern motoren dekke bolter med en skiftenøkkel og Løft dekselet og sett den til side til motoren.

•Test batteriet komprimator med en digital multimeter. Angi måleren til spenning og sted den positive og negative testen fører til de respektive batteri terminalene. Hvis batterispenning er under 12 volt, bør batteriet endres. Løsne og fjerne negative og positive dem med en skiftenøkkel og løft det gamle batteriet ut. Angi det nye batteriet på plass, erstatte kabler og stram dem med wrench.

•Slip slutten av skrutrekkeren i luftfilteret dekke skrue og gjøre den til venstre for å fjerne den. Avsatt skruen og løft air filter dekke. Undersøk luftfilteret og erstatte den med en ny hvis det forbindelsen. Sett dekselet og skruen etter sjekke eller erstatte filteret.

•Fjern tennpluggen ledningen og ta ut pluggen med en plugg skiftenøkkel. Sette inn en ny tennpluggen, skru den og stramme med plugg skiftenøkkel. Bytte ut tennpluggen ledningen.

•Plasser dekker tilbake på plass når alle reparasjoner som er gjort og skru løs festeskruen med wrench.