Hvordan å reparere en vinduet enhet

November 5

Hvordan å reparere en vinduet enhet

Begrepet vindu enheten er en forkortet refererer til et vindu klimaanlegg. Disse enhetene sitte i en vindusramme spenner interiør og eksteriør sidene av vinduet. Vindusenheter kobles til en strømkilde på en stikkontakt i hjemmet. Selv om de kan være en veldig pålitelig måte å holde et hjem kjølig, noen ganger Vindusenheter funksjonsfeil. Når luften blåser fra åpningene føles romtemperatur snarere enn kjølte, det er en stor Registrer som er vinduet enheten feil. I denne situasjonen må vindu enheten repareres.

Instruksjoner

•Uninstall klimaanlegget fra vinduet. Koble den fra stikkontakten. Fjerne alle skruene som hull enheten i vinduet. Trekk klimaanlegget enheten fra vinduet.

•Rengjør buildup fra filteret av klimaanlegget. Trekk filteret fra bolig sporet på toppen eller siden av klimaanleggets ansikt. Suge filteret i en blanding av en liten mengde blekemiddel, parabol vasking vaskemiddel og varmt vann. Nøyaktig blanding beløpene saken ikke. Skyll filteret med varmt vann etter det har dynket omtrent en halvtime. La den luften tørr.

•Rengjør fordamperen spoler på forsiden av enheten med slangen og penselen vedlegg av en støvsuger. Fjern støv og rusk fra overflaten og i små hullene.

•Straighten noen bøyde fins av fordamperen spoler med en fin kam. Lirke noen bøyde finnene utover før de er på linje med andre riktig justert finnene.

•Rengjør skitt og debris fra kondensatoren spoler på baksiden av klimaanlegget med slangen og penselen vedlegg av en støvsuger. Bruk en stor pensel for å rense alt som ikke er fjernet av vakuum.

•Straighten noen bestemt spoler på kondensatoren med en fin kam. Lirke bøyd spoler i retning som vil stille dem opp med riktig justert spoler.

•Installer enheten tilbake i vinduet. Skyv det inn i rammen av vinduet. Sett inn og stram skruene rundt omkretsen av enheten. Koble enheten til stikkontakten. Slå på enheten.