Hvordan å reparere en vannpipe lekker på fakkelen

June 18

Hvordan å reparere en vannpipe lekker på fakkelen

Kobber rør brukes til å kjøre vann gjennom hjemmet. Flare tilkoblinger koble linjen til vasken, toalett og andre apparater. Disse tilkoblingen bruker en fakling verktøyet for å bøye den kobber rør slutten å passe en fakkel tilkobling ventil. Når du oppdager at et bluss tilkobling lekker vann, ville det være best å opprette en ny tilkobling til å stoppe lekkasjen.

Instruksjoner

Slå av vannet kommer til lekk bluss tilkobling. Skru bluss tilkobling ventilen på lekker fakkel tilkoblingen fra vannlinjen fører til vasken eller annet utstyr. Bruk skiftenøkkelen for å løsne det om nødvendig. Etter å koble vannlinjen, flytter du den ut av veien.

•Disassemble bluss tilkobling ved å skru ut fakkel mutteren fra gjengede nipple med justerbar skiftenøkkel.

•Observe slutten av røret til se hvis røret selv var lekk. Hvis lekkasjen i røret, kuttet røret med kobber rør kutteren minst en halv tommen fra lekkasjen og kaste det lekker stykket ut. Hvis røret lengde ikke er et problem, kutte røret så langt tilbake som nødvendig.

•La en ny gjenget brystvorten på slutten av røret, og flytte den tilbake fra slutten av røret. Erstatte den gamle rørnippelen med en ny å sikre at det ikke blir noen lekkasjer fra beslag på tilkobling.

•Bruk fakling verktøyet vise klemme strammes klemmen og grep røret slutten. Plass den andre stykket verktøyet fakling på vise klemmen ved å skyve det gjennom grooves.

•Sett den koniske spissen i slutten av kobber rør. Skyv håndtaket på den andre enden av den koniske spissen og vri det med klokken å presse den koniske spissen i kobber rør. Fortsette å skyve den koniske spissen til slutten av røret er vid nok til å holde gjengede brystvorten faller ut.

•Fjern den fakling verktøyet fra datakanalen og skyv gjengede brystvorten til slutten. Den blusset enden av datakanalen bør ta kanten av gjengede brystvorten.

•Kople nye fakkel nøtt å gjengede brystvorten og stram med justerbar skiftenøkkel. Koble bluss tilkobling ventilen til vannlinjen og stram forbindelse med justerbar skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Prøv ikke å kutte av for mye av kobber slangen. Kutte en halv tommen å en tomme fra lekkasjen vil være tilstrekkelig. Hvis du klipper langt, kan din vannlinjen ikke nå når du prøver å koble den til igjen.
  • Koblingen med justerbar skiftenøkkel, og deretter avslutte dem med fingrene.